čím viac toho človek robí a čím viac hesiel drží v hlave tým väčší problém zapamätať si to kedysi som s tým nemal problem aj 10 hesiel rôznych pamätať ale teraz uz je to rip ...
akurat som dneska rozmyslala,,ze ako je to mozne ,,ze si toho clovek tolko pameta,,tolko pinov, hesiel ,informacii,mien , taka kapacita ktora este ani nefunguje naplno ,,uvedomit si ze keby bol clovek dokonaly,to by boli iqcka
posledne mesiace často zabudam heslo do internet bankingu slsp ... zistil osm ale že to nieje moja chyba ! maju nejaky bug na aplikacii alebo priamo v stranke kde aj ked zadam občas spravne heslo proste mi to vyhodnoti ako nespravne a nechapem prečo, už sa mi to stalo vela krat
Ja som si velmi dlho nepamätala svoj pin ku karte, takže som si buď rátala nákup aby bol do 20€ alebo som poprosila tetu predavačku aby mi ho rozdelila a nemusela som platiť viac ako 20€ naraz.
@melancholik o sms ani neide teraz(chodili mi doposial ok ) ,,,ale ked som si checkla rano stav ,,tak mi tam chyba 50 eur,,a dve transakcie nemam ..takze uvidime,,dobre ze si to tu spomenul..cim to asi moze byt
Anooo keď som bola opitá a na bare som brala ďalšiu rundu z ktorej som ešte pred platením polku vypila a to bol taký trapas ani za boja som si nevedela spomenúť na pin karty boze som tam stala dokym kamoš nedošiel a nezaplatil to za mna xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale číslo učtu alebo karty , s tým problém nemám..