Stalo sa vám niekedy,že vás SBSkár/predavačka obvinil/a z krádeže?
Minule sa mi čosi podobné stalo,jedna trápna predavačka za mnou pribehla,že nech jej ukážem kabelku,lebo ževraj som si skúšala nejaké nohavice...pričom tej hlupani nedošlo,že ak by som niečo ukradla,tak by som pípala...tak som ju pekne uzemnila...a ona ne
Stalo , keď som bola 14 ročná ... vybehla za mnou predavačka z potravín na ulicu a začala na mňa kričať, že som kradla a prehľadávať ma .. vraj som ukradla DELI a to som si dávala mobil do vrecka... večer tam nabehol môj otec a veľmi škaredo ju pred všetkými zjazdil
@harper ak by si ten pípač v kabínke odtrhla, tak by si predsa nepípala... ako, ja ťa nepoznám, zrejme si slušná holka, ale zdanie bohužiaľ môže klamať - aj ja pracujem v obchode a väčšinou kradnú práve také typy ľudí, do ktorých by ste to v živote nepovedali
a tá predavačka má na to právo, je za tovar na predajni zodpovedná a ak sa jej niečo nezdá, môže ťa slušne o to požiadať
@harper myslim ze @mirkova to povedala za mna ale plus by si sa divila moja kolko vysokoskolakov pracuje takto v obchodoch napriklad ja poznam x ludi co tu umyvaju riady u mna v hotely a maju vysoke skoly ....
mne sa to ešte nestalo, ale raz som si bola v lidli kupovať desiatu a celú dobu za mnou chodil sbs-kár ako smrad, bolo to strašne nepríjemné a cítila som sa trápne. Už iba preto, lebo si zrejme myslel, že chcem kradnúť, alebo niečo..inak nikdy nič - našťastie
@mirkova ved jasné, na druhej strane to chápem...lebo kebyže som mala za niekoho zaplatiť 80e,len aby peniaze v kase sedeli,tiež by mi to nebolo jedno...ale ako hovoríš slušne,a ona mala od slušného správania naozaj daleko...úplna hysterka z nej bola, a ked už ju v obchode platia ,aby dávala pozor na tovar,tak nech si všíma ,čo ľudia berú do kabínok...
@alroune nešlo o to tu znevažovať vzdelanie, lebo aj človek z učňovky sa vie slušne správať..ale čo bola tá baba zač, to ani Boh nevie...
Zatiaľ sa mi to nestalo,ale zásadne nerobím zbytočne podozrivé pohyby ako je hrabanie sa v taške a pod. a od nákupov z iných obchodov mám vždy bloky o zaplatení.A keď ma predavačka vyzve nemám s tým žiadny problém,je to jej robota.
Pred nejakým časom sa mi stalo, že mi jedem SBS-kár dvakrát po sebe kontroloval batoh. Nesk^or ho vyhodili za obťažovanie zákazníkov. Zrejme to bolo jeho hobby.
ano, mal som asi 15, ked som mal kupeny v obchode batoh a zabudli odstranit take to male kurvitko co pipa po prejdeni cez tie senzory,tak sbskar pracne skumal skolske knihy, ci som ich nahodou neukradol obcas maju, hlavne predavacky take otazky, ze co mam v batohu a podobne, tak na to som alergicky, zvysim hlas a odporucim jej nech zavola policiu, ze ja si tu kludne pockam a ak sa nic nepotvrdi, napisem staznost na HR obchodneho retazca. ziadna nebola ochotna tu policiu zavolat..zatial
áno v optime v DM bola taká mala sbskárka čo na ňu človek pozrie a úplne meno Berta sa k nej hodí na mňa raz išla doskočiť zozadu až skoro ku pokladniam lebo sa jej zdalo že som ukradla lak na nechty -.-
hmm.. nojaam vzdy pocit zeked si nezoberiem kosik lebo jaho moc neberem ked robim male nakupy tak zamnou ide vzdy predavačka alebo kedsi ldho vyberam ale ja zato nemozme ze nevime co chcem! .. tak sa kuka v ulicke stoji omg! neprijemne ale nestalo smai ze by ma obvinili
Ano. Neznasam ked idem ovesany taskami a v niektorom obchode zabudnu odstranit, alebo zneskodnit "pipatko" a potom v inom pipam, blikam, zvonim, poplach, zlodeji, panika ... a vsetci zazeraju. Neznasam ked mam zazerajuceho zamestnanca obchodu za chrbtom a pritom niako nevycnievam z radu. A vrchol je ak nevedia svoje podozrenie riesit tak aby cely obchod, alebo dokonca cela nakupna ulicka nezazerala. Nech si robia svoju pracu, ale tak aby tym cloveku nezneprijemnovali zivot.
Vzdy ked som v potravinach tak si ukradnem zuvacky. Je to taka moja dost uchylka lebo mam rad ten adrenalin ked na mna sbskar pozera Zatial ma nechytili! (klopem na drevo) !
Nie, nestalo našťastie lebo by som sa cítil trápne A ani som nekradol Ale takú odvahu ste mi dodali čo tu píšete poniektorí že ste kradli že just teraz si v Kauflande ukradnem sójové rezy Vždy som to chcel že strčím ruku do zadu že sa nejako naťahujem lebo je to vzadu a dám to do rukáva
Aha fakt, no ukradol som Rajec pohľadnice na Vianoce čo boli ku každému baleniu Ou...teraz je v Pepsi peňaženka!!
@mirkova - tak to by si potom vašim sbskarom mala povedať nech kontrolujú ľudí pri vstupe či náhodou nemajú ten prístroj na ich odstraňovanie. resp. naozaj hovoríme o tých plastových kruhových pípačoch čo sa upevňujú na látku z oboch strán?
@midnight - ako napísala @alysia - najčastejšie ich zrejme vystrihnú, resp. doslova vyšklbnú aj s kusom látky - bohužiaľ, robiť sa s tým veľa nedá, u nás v obchode je stále robota, nemáme čas s kolegyňami kontrolovať každého jedného zákazníka, veď sa nám ich tam premelie za deň niekoľko stoviek... a sbskári sú len pri vchode, nie pri kabínkach, tých neplatí náš obchod ale nákupné stredisko, v ktorom sa nachádzame - a pokiaľ skrátka človek "nezapípa" alebo fakt nevidím, ako si niečo pchá do tašky/vrecka, tak nemôžem zburcovať strážnu službu
nám bolo s kamarátom zima, keď som bol v BA, tak sme sa prešli po Bille a keď sme vychádzali, ma zastavil jeden SBSkár, či mi môže pozrieť tašku. Tak bez problémov, nech pozrie, ale som tam mal bagetu ešte z domu
ak ta niekto obvini z kradeze a vies a veris ze si to nebol ty tak povec preco ma obvynujete z niecoho co som neurobil ak bi v tomto pripade prisli policajti tak im v tomto pripade povecte to co citite ja napriklad nechcem kradnut chcem by spisovatelka preto sa kvam vy jadrym takto co vy chcete byt ak nic neukradnete svet je iny je dobry ale ked nieco ukradnete svet a ludia vnom vas budu povezovet za cloveka ktory kradne a zabija chodte na tu stranku a naucte sa a by ste vedeli c nejakych situaciach tak ucte sa a neurekajte zo skoly ucitelia vam chcu to najlepsie tak teda ak sa chcete zomnou z kontaktovat tak si ma poziadajte o priatela
Ahoj mne ano bolo to asi pred 6 rokmi ked som sa pristavuil pri stanku s jahodami tak ta drbka kričala OCHUTNAJTE CERSTVE JAHODY atdatd a ja pridem opytam sa mozem ochutnat a ta nekulturna stetka pomne zacne zjapat ze NECHAS TO TI CHZULIGAN JA tebe dam krava tak mi zavarila najradsej by som jej strelil vtedy ale tak dnes uz sa nadtym len pousmejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale ja mám vždy taký blbý pocit keď prechádzam popri tých oných čo zapípajú keď niečo kradneš ajkeď som nič neukradla
strčila som mu do ksichtu účet a odišla.
a tá predavačka má na to právo, je za tovar na predajni zodpovedná a ak sa jej niečo nezdá, môže ťa slušne o to požiadať
@alroune nešlo o to tu znevažovať vzdelanie, lebo aj človek z učňovky sa vie slušne správať..ale čo bola tá baba zač, to ani Boh nevie...
Aha fakt, no ukradol som Rajec pohľadnice na Vianoce čo boli ku každému baleniu Ou...teraz je v Pepsi peňaženka!!
pracujem v obchode s oblečením a bol by si prekvapený, ako ľahko idú pípače dolu - kto chce ukradnúť, ukradne, môže ich tam byť aj 10
neviem ci robis v nejakom obchode alebo si robil .. lebo mam pocit, ze hovorit tu mozu len ti, ktori pracuju v obchode