Stalo sa vám už, že ste sa celý deň išli pretrhnúť, len aby bolo super upratané a vaši rodičia došli domov a hneď pindali, že ste celý deň nepohli ani prstom? Mne sa to teda stáva a to dosť často...vraj je prach pod sedačkou a neviem aké kraviny...kks ako
@sonicqa71 mňa často takto pekne krásne sprdnú... poupratujem a keď prídu rodičia, ani si nevšimnú že hento a hento je upratané, že predtým tam bol bordel jak v tanku... a vyhrešia ma za to čo nie je urobené alebo najčastejšie na druhý deň keď je znova taký neporiadok, že prečo som neupratala?! to mám ako debil upratovať to isté každý deň??!!!! ... kks ide ma roztrhať od zlosti vtedy. iba zriedkavo ma pochvália za tú drinu...
@lyllith presne presne....včera som neumyla šporak tak hned že čo som cely den robila ked som na to nemala čas hh dnes som ho umyla som zvedavá či si to všimnú
no presne.. aj moj problem je toto. .akoze vkuse len uprac toto,hento a nakoniec aj povedia,ze :"lepsie to byt nemohlo? nieje to uplne ciste" toto ma vie rozhadzat...
mne sa to raz stalo a bolo to tak že som sa zobudil o 10-tej na to ako môj blbý sused začal vŕtať s vŕtačkou a potom som uvidel na chodbe odkaz ,, Uprac kuchyňu (Mama)´´ tak som ju upratal a potom jak prišla domov ta len furt len pindala mal som ju vtedy chuť zabiť!!
ano oni si totiz (halvne otec) vobec nevsimne co som spravil, no to co som nespravil tak z ato ma hned sfumiguje mam taky system ze jednym uchom dnu a druhym von
@sonicqa91 tak tak... a najviac milujem to, keď sa ma opýtajú: "chce sa ti ísť do obchodu?-- alebo chceš sa prejsť so psom(pre niečo)?" tak toto ma vie riadne vytočiť. jasné že sa mi nechcela ale môžem im povedať že nepôjdem?
zopárkrát som povedala že nejdem že šak ja robím hento toto ako somár furt a potom mám z toho zle...
stava sa a dost casto... napriklad povysavam cely byt... pride domov mama a zacne pindat ze je vsade prach a spina... alebo ze niekde pod postelou su chuchvalce prachu... vsak sa tam nikto nenuka tak nech to neriesi !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zopárkrát som povedala že nejdem že šak ja robím hento toto ako somár furt a potom mám z toho zle...