..že ste išli von/do práce/do školy obutý v rozdielnych topánkach? Mne sa to stalo raz, ešte na zš, prišla som na to, až keď som prišla domov. A minule takto prišla do školy jedna naša profesorka.
Raz som sa ponáhľala ku kamarátovi a celú cestu k nemu sa mi nejak blbo chodilo prídem k nemu a on že "To načo máš obuvák v topánke?" No čo tak som si ho zabudla vybrať D
Nie. Mne sa stalo len to, že som sa raz s bratom cestou do školy naháňala, šmykla som sa a padla celá do blata. Bolo to asi 10 metrov od školy a každý sa smial. Samozrejme, brat najviac. Domov som sa už prezliecť nestíhala, tak som sa v škole prezliekla do úboru na telesnú a celý deň som bola v škole v teplákoch
nie nestaloo D ani nechcem aby sa mi to stalo ale isal som s kamoskou do skoly celu cesto sa za nou dakto obzeral a smial sa aa ja som jej posepkala az pri brane skolskej ze "dani mas naopak topanky" D to bolo dzivéé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...Mne nehrozí