Stalo sa vam, ze ste boli chori, vypili ste si poriadne a ozdraveli ste?
Mne sa to raz vazne stalo(ale to bola taka jemna nadcha viac menej).
Na internete to je brane ako mytus - pisu ze by clovek musel vypit tolko ze by zomrel, aby alkohol v krvi zahubil chorobu...
no ked si chory (nachladnutie,chripka,bolest hrdla,etc), tak tvoje telo si musi v prvom rade poradit s bacilmi,virusmi a pod...cize ked este si dáš alkohol,tak ako keby mu pridáš o problem viac,cize nie...nestalo sa mi to ešte a je to picovina
v malom množstve, keď je človek doma, tak fajn, aspoň hrdlo mi to trochu vyliečilo, ale akonáhle som išiel von, tak bol prúser, cítil som sa ešte horšie, ale to by sa možno stalo aj keby nepijem nič alkoholické, lebo bola aj dosť zima vtedy. Ale taký rum s čajíkom nikdy neoželiem . Samozrejme, som nebral žiadne antibiotiká.
stal sa mi opak,mal som anginu a horucku a dobre som sa ozral,na druhy den som si nemohol dat ani lieky na nic lebo som mal opicu jak gorila a to vsetko s 39horuckou a bolestou hrdla,chcelo sa mi zomriet
Bohuzial to asi nefunguje teda aspon nie ked uz je choroba na plno prejavena ale ked len zacinas posmrkovat alebo pokasliavat vtedy podla mna pomoze poriadne vypalit cerva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Poriadne si vypijem a potom som chorý.
Teraz som na antibiotikach
GG