Nie, ak som to vedela, bolo to A max B (asi by bolo pre mňa celkom na hanbu mať na filozofickej horšie), ak nie, tak som nešla ani a išla neskorší termín.
Čo som nečakala, že mi podjebe známku vedúca katedry aj na štátniciach (dva roky mi dávala z jej presmetov zásadne len B, ale vedela som, že ma nemusí, tak som neriešila) a aj keď som to odrapotala ako drak a nenachytala ma na žiadnej doplňujúcej otázke, dala mi B a ako dôvod uviedla, že B mám za to, že som sa jej počas odpovedania vôbec nepozrela do očí (nesedela ani priamo oproti mne). potom ma poslala uvariť kávu, že už mám na to titul
teraz na vysokej dosť často... ale najväčšie sklamanie bolo zo slohu z maturitnho slohu.... bolo to asi to najlepšie, čo som v živote napísala... a mala som len 75%.... veľmi ma to nahnevalo....
Myslim si ze nie. Vacsinou naopak. Najväčší gól bola skúška z fyziológie, nikto sa nič neucil a ja som nevedela odpoveď ani k jednej otázke. Môj mozog vytiahol všetko z čias základnej školy ( na strednej som biológiu ani nič podobné nemala) a z mojej práce vyzivovej poradkyne a si hovorím to bude Fx ako Brno a ona mi dala C
Áno, celý spokojný sme išli von z dverí, že ako dobre sme to napísali... a potom ako sa pýtame spolužiakov hneď na chodbe na otázky že či vedeli, čo dali a tak... tak že ... ---- uh... pomylili sme si pôdne druhy s pôdnymi typmi... tak fx...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Čo som nečakala, že mi podjebe známku vedúca katedry aj na štátniciach (dva roky mi dávala z jej presmetov zásadne len B, ale vedela som, že ma nemusí, tak som neriešila) a aj keď som to odrapotala ako drak a nenachytala ma na žiadnej doplňujúcej otázke, dala mi B a ako dôvod uviedla, že B mám za to, že som sa jej počas odpovedania vôbec nepozrela do očí (nesedela ani priamo oproti mne). potom ma poslala uvariť kávu, že už mám na to titul
Bože, to bola piča, vrchol akademizmu v praxi
plus vzdy mame aj ustne a/aneb prakticke casti..