Tak ... nájdu sa tu nejaký fanúšici hviezdnych vojen? :3 Zaujímalo by ma,aký máte názor na nový film ktorý výde v roku 2015 pod spoločnosťou Disney, a tiež by ma zaujímal váš názor na pár Luke a Leia Možno to niekomu bude pripadať zvrátene,ale hoc boli
@piter09 ked som bol maly, pacila sa aj mne. ale ked som to pozeral teraz pred rokom, ci kedy, bolo to take. meh. 2 je uz dobra, 3 tiez a tie stare su paradne uplne. omnoho lepsie ako nova trilogia
No, naozaj som nato zvedavý...bojím sa trocha toho, aby to Disney nesfušerovali a neurobili z toho prepadák. Každopádne, teším sa nato a určite nato do kina pôjdem
Čo sa týka tých utvorených párikov, tak nie, neprekáža mi na tom nič
tak prepadák to určite nebude, možno to bude horšie ako diely doteraz, ale myslím, že na to majú dostatočné prostriedky a robia ho celkom schopný ľudia na to aby to dopadlo katastrofou, ... a trdelniq ako vždy ma opačný vkus na filmy ako ja, kedže epizoda 1 je pre mňa jedna z najlepších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Párovanie mi nevadí
nech ich sila sprevádza
inac tiez hviezdne vojny milujem
inak jednotku som ako maly videl, vtedy sa mi pacila celkom
@piter09 najprv nove potom staré
Luke & Han je najlepší pár
@piter09 ja ti odporucam zacat starymi castami, inac sa pripravis o 1 z najvacsich spoilerov kinematografie
No, naozaj som nato zvedavý...bojím sa trocha toho, aby to Disney nesfušerovali a neurobili z toho prepadák. Každopádne, teším sa nato a určite nato do kina pôjdem
Čo sa týka tých utvorených párikov, tak nie, neprekáža mi na tom nič