Ludia, mam otazku, co by ste robili ? Keby ste mali dlhorocneho partnera, ktoreho uz asi nemilujete a objavil sa na obzore niekto, kto sa vam brutalne paci ... Podotykam, pri tom prvom by ma cakal stastny zivot ale bez lasky zrejme... A druhy ma mozno
a naco si v dlhorocnom vztahu bez lasky?......aj ekd ja si skor myslim, ze je to o stereotype, kt. v dlhych vztahoch obcas nastane a ked sa objavi niekto novy a zaujimavy, tak fantazia pracuje.......v kazdom pripade, sama musis vediet co chces a co citis....vela stastia!
@kokinka - dakujem je to uplna pravda. A nemam jasno, lebo to co mam je skutocne co naj ... Ale ten clovek ma prestal pritahovat a tak ... Zaujimal ma nazor inych , kazdopadne , dakujem A este ako vediet, ci to je stereotyp alebo laska?
@utopicangel po nejakej dobe ta nebude nikdy nikto uz tak pritahovat. 22 rokov a nevie rozmyslat a este sa pyta ludi na birdz fore co tu ma polovica este menej rokov ako ty a menej skusenosti a sformuluje otazku takym stylom, ze sa chce utvrdit v tom, ze ide urobit dobre, pekne, pekne good luck
aj tak všetci vieme ako to skončí.skôr či neskôr ..a vieš to aj ty,len máš strach ešte možno,ale aj to časom prejde.nedrž sa niečoho,čo už stratilo význam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
..ale keď vravíš, že ho asi nemiluješ tak nwm..
držím palce
aké by boli tvoje pocity?