Tak rozmyslam ze moja najoblubenejsia kosela ma dakych dobrych pat rokov i daco. Ako kazdy rok si kupujem volaco nove, ale akosi si vzdy radsej obleciem stare dobre veci a ani za toho chuja ich nevyhodim.ste na tom rovnako? je uz nacase to smarit do kosa?
nechcem aby si ludia ostatni mysleli ze som nejaky zgrlos alebo ze nemam peniaze na nove veci, no len stare odskusane je naj. Len dokedy je to socialne akceptovane to nosit...
ja tiez mam plno starych veci. mamka mi kupovala na styl: "ved dorasties". no ta som dorastol v 18 (uz vtedy mali nejake 4 roky tie veci) a este teraz v takmer 21 su mi dobre a nie su znicene jedna sa prevazne o tricka a kosele, ale najdu sa aj nohavice
veci prestavam nosit ked su poskodene/male/znepacia sa mi. takze keby prezili 10 rokov bez toho aby sa hento udialo, pohode ich nosim. mam viac veci co uz nosim veeelmi dlho
ja praveze stare veci nemam rad a snazim sa pravidelne nahradzat stare novym. Je to financne narocnejsie, ale v starom sa citim velmi neprijemne.
Pri trickach mam taky cyklus: Kupim tricko, po case v nom zacnem spavat (kedze ho uz nechcem nosit) a nakoniec ho vyhodim (predtym ho este vyuzijem na umytie podlahy a pod.)
ja ani nemusim mat ziadnu spomienku na nic proste ked to raz vyzera fakt dobre, je to fakt pohodlne, hodi sa to na vela prilezitosti tak to nosim dllllllho a rada
Mam jednu mikinu čo je cela uplne dojebana zničena.. látka je taka jak šmirgeľpapir na nej už a furt ju nosim Taka akurat mi je hoci kapucňu už na hlavu nenatiahnem poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
teraz som stratila sveter ktorý som nosila tak 4 roky a predtým ho nosila moja babka milion rokov a fakt som skoro plakala
Pri trickach mam taky cyklus: Kupim tricko, po case v nom zacnem spavat (kedze ho uz nechcem nosit) a nakoniec ho vyhodim (predtym ho este vyuzijem na umytie podlahy a pod.)