@elemia free boxy sú také búdky rozmiestnene po mestach, kde môžeš zanechať veci, čo nepotrebuješ, nie len oblečenie, ale aj knihy, nádobíčko...a tak. alebo si z nich vziať niečo, čo sa ti zapáči ale vobec som sa s tym na SR alebo CR este nestretla postavit musime!
zóna bez peňazí. pred dvomi rokmi som sa tak zbavila všetkých detských kníh a plyšákov a háld oblečenia, a videla som naživo, že to smeruje do rúk ľudí, ktorým sa to naozaj zíde.
ono ale ide o to, že to sú veci (konkrétne som to nastrkala do 4 veľkých vriec) u maminy doma a normálne sa zdržiavam na opačnom konci slovenska. teda na také, ako zóny bez peňazí s týmito vecami nemám šancu.
potrebovala som to nejako vyriešiť, kým som tu. a chcela som počuť čo najviac názorov, aby som sa rozhodla z viacerých možností, než napadli mne.
nosiť to. ak je to potrhané, vyhodiť, ak si už inej veľkosti, tak niekomu darovať alebo ak sa ti to nechce riešiť, tak len zabaliť do pytlu a dať ku kontajnerom.
určite to netreba dávať do tých špeci kontajnerov, lebo to aj tak skončí v secondhande
@elemia seriozne , mala by si záujem o free boxy v Brne? ja teraz sice na par mesiacov z Brna odchádzam, ale pak by sme to mohli zrealizovať. Vedela by som zohnať materiál a spoločnými silami by sme ich mohli postaviť, hlavne by bolo treba vybrať vhodné miesto ( také aby sme sa vyhli byrokratickým prkotinkám o nelegalnych "stavbách" do ktorých sa vôbec nevyznám )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v podstate som vyhodila zo skrine u mojich rodičov 90% vecí a nejako netúžim po speňažení a hlavne viem, že to už nikdy na seba nedám.
tak nevidím dôvod to sušiť u rodičov aj naďalej.
aj s voľajakým veľkým autom!
a nenakupúvam v hm!
ale i v bratislave idem robiť čistku!
tam asi bude viacej použiteľností.
škody, že to tu nie je. :/
a to aj nejako tieto konkrétne zrecyklované kolekcie voľajako označujú, že je to z takéhoto?
som pozitívne šoknutá!!
asi teda spravím voľajakú výnimku a navštívim hm v najbližšej dobe.
a teraz zvažujem do HM, not bad
ono ale ide o to, že to sú veci (konkrétne som to nastrkala do 4 veľkých vriec) u maminy doma a normálne sa zdržiavam na opačnom konci slovenska. teda na také, ako zóny bez peňazí s týmito vecami nemám šancu.
potrebovala som to nejako vyriešiť, kým som tu. a chcela som počuť čo najviac názorov, aby som sa rozhodla z viacerých možností, než napadli mne.
určite to netreba dávať do tých špeci kontajnerov, lebo to aj tak skončí v secondhande