no tak vieš, hviezdna brána je môj milovaný seriálik...ale to obsadenie do atlantisu? nič moc...chýba mi tam Onill, daniel, Cartrova a všetci...tie fajn konflikty...proste už to nie je to čo to bývalo
Podla mna su to najlepsie serialy ake kedy kto napisal a vysielal SG 1 prost enema chybu. A o atlantise ani nevravim. Obsadenie je nahodou v poho nemoze tam byt o´neill a pod. pretoze uz je to o niecom inom kazdopadne som bol smutny ked SG1 skoncila 10 seriou, aspon ze natocili konecny film. "az na ten dabing mohly nechat povodnych co ich dabovaly" Atlantis je tiez skvele nema to chybu skoda ze to tiez konci uz 5 seriu a skoda ze sa musi tolko cakat na dabing. Kazdopadne ma to neodradi aspon kuknut s titulkami. No a uz sa neviem dockat noveho SG Universe myslel som ze to malo byt pokracovanie a nadvezovani ena SG 1 aj atlantis ale nabralo to uplne iny rozmer som zvedavy ako to dopadne. Som strasne nedockavy a nadseny ako to vsetko bude a dufam ze splia slub ze raz za rok ma byt aspon po jednom filme ku SG1 aj atlantise. Prvy film ku atlantisu ma nadviazovat na povodnu koncepciu 6 serie ale iba prvych 2 casti tak som zvedavy. Hlavne dufam ze to predabuju cele az po 5 seriu atlantisu + filmy. Dufam ze aj Universe bude nadabovany a odkui to nejaka televizia. Vdaka za vas cas Tauriove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Spolu s:
Battlestar Galactica
LOST
Prison Break
Red Dwarf
Jericho
Alias