Ahojte, už dlhší čas ma trápi suchá pokožka hlavy, lupiny atď. Šampóny mi pomáhajú jedine z lekárne a aj to nie úplne a nechcem používať veľmi silné šampóny na lupiny. Čítal som, že henna pomáha aj na takéto problémy, tak som si kúpil z DM ten bezfarebný
neviem co pomaha na lupiny ale po henne je starostlivost o vlasy rovnaka tak ako predtym @2 henna vysusuje preto je potrebne pridaj olej(akykolvek)
a inak o henne z dmky by som si nebola uplne ista ale tak skus
@6 a zvnútra sa liečiš? treba piť veľa vody, oleje dať aj do stravy, daj si tiež B-komplex, laktobacily, doplň minerály (skús tabletky na vlasy napr. tie z dmky obsahujú aj Bčka aj minerály, plus teda kúp nejaké probiotiká)... posledná možnosť je skúsiť, ja to nazvem alternatívna liečba, aj keď psychosomatika je tuším aj vedecky uznaná vec... no lupiny, neviem, nič konkrétne mi nenapadá a možností by aj mohlo byť viacej...
kasli na hennu,ja tiez riesim vlasy a snazim sa o ne starat..sampon jednoznacne breza alebo zihlava dixi skus a ak uz chces vitaminy tak zinok,a lupiny?od kedy som zacal pouzivat zihlavu tak problem nebol zalezi akou vodou vlasy umyjes a ci ich dobre vysusis
Mne v zime, ked sa kuri, nepomoze na pokozku nic... vlasy si pomaly ani cesat nemozem, lebo ma pokozka hlavy boli na dotyk, lupiny mi ani bio sampon neovplyvni, a pokozku celkovo mam uplne citlivu
@basso ja nemám vlasy vôbec mastné, ja mám práveže suché a hlavne pokožku, preto mne to ešte viac vysušuje .. umývam si takou vlažnou a na konci si ju prebehnem uplne ladovou aby sa mi prekrvila pokožka @luc.ka šampóny z lekárne sú super na citlivú pokožku, len dať za šampón každé dva mesiace 15€ no neviem .. :/
O cenu nejde, nepripada mi 15e vela. Ale ja pouzivam len urcity druh, mam z neho inac skvele vlasy a je to vidno aj na pohlad, nie iba na dotyk a moj osobny pocit.
mne proste nerobi dobre tato zimna interierova mikroklima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na lupiny a suchú pokožku radšej oleje, dobré kvalitné šampóny než henna. hlavne teda preto, že u nás kvalitnú hennu nekúpiš...
každopádne, henna nie je silikón...
@2 henna vysusuje preto je potrebne pridaj olej(akykolvek)
a inak o henne z dmky by som si nebola uplne ista ale tak skus
@luc.ka šampóny z lekárne sú super na citlivú pokožku, len dať za šampón každé dva mesiace 15€ no neviem .. :/
O cenu nejde, nepripada mi 15e vela. Ale ja pouzivam len urcity druh, mam z neho inac skvele vlasy a je to vidno aj na pohlad, nie iba na dotyk a moj osobny pocit.
mne proste nerobi dobre tato zimna interierova mikroklima