chcem sa poradit ohladom starostlivosti o nechty. Moje su v hroznom stave Hryzla som si ich dlhu dobu kvoli stresu, ale teraz uz sa na ne nemozem pozerat a som rozhodnuta s tym prestat. Aj v minulosti som som to dokazala. Ale nie o
Hlavne nekúsať a viem, že niektoré značky ponúkajú rôzne urýchľovače rastu nechtov, kedysi dáávno som jeden používala a celkom to zaberalo, prípadne skús nejaký spevňovací a vyživujúci lak. Ja som si kedysi neskutočne hrýzla nechty, až do krvi a sekla som s tým a teraz je to už v pohode, necht by som do úst ani nestrčila
no ja keď som mala slabé nechty, nechcelo mi nič pomôcť poriadne, vyskúšala som ostemsto posilňovacích a spevňujúcich lakov a gélov a nič z toho ... potom mi známa odporučila jeden, nejaký poľský je to Eveline comestics - Patnokcie twarde i lsniace jak diament (boh to je názov ) a ten ma zachránil totálne
neviem neviem, ja mám nechty pevné a zdravé a nič špeciálne na ne nedávam ani nejem vitamíny ak ich chces pevnejsie tak isto ako @1 a hlavne si ich nehryz, fujky
ja som si ich tiez kedysi hryzla, ale sekla som s tym a dnes uz vyzeraju super vzdy pouzivaj lak a minimalne 2 vrstvy, najlepsi je fialovy UV lak, skoro priesvitny, ale nechty su po nom tvrde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
vzdy pouzivaj lak a minimalne 2 vrstvy, najlepsi je fialovy UV lak, skoro priesvitny, ale nechty su po nom tvrde