stale menim sampony a aj kondicioner pouzivam alebo nejaku masku. susim ich nie stale a aby mi nemastneli, tak s tym mam problem, musim umyvat kazde 2 dni
striedam šampóny, lebo každý má iné zloženie a iné účinky... používam kondicionér, nepoužívam fén ani žehličku a sem tam si dám na vlasy nejakú masku... a z času na čas použijem hennu. na svoje vlasy som fakt hrdá a namyslená ale to je asi jediná vec u mňa taká
na vacsi lesk vlasov by sa mali umyvat chladnejsou vodou... pouzivam vlasovu kozmetiku Loreal, aj farbu na vlasy tej znacky a som zatial najspokojnejsia
ja si vlasy umývam každý druhý niekedy aj každý deň.nemám žiaden špeciálny šapón práveže ten,čo používam je na farbené vlasy ale nemám ich po ňom tak skoro mastné...síce aj tak si ich umývam každý druhý deň
Ja mám dosť jemné vlasy a tiež sa mi častejšie mastia...ale nemám svoju značku šampónu... aj tak ako tu už bolo spomenuté každý ma iné zloženie a každý teda pôsobí inak.... najlepšie su podla mňa obyčajné žihlavové a lopúchové... a prírodné masky.. nezakladám si na meno značky.... vôbec...
Momentálne používam lopúchovú vodičku proti vypadávaniu vlasov a je úžasná...
Výborný je i žihlavový čaj na vlasy(aj piť aj oplachovať si ním vlasy),ak si oplachuješ studenou vodou vlasy tak sú pekné lesklé...........a výbroné na posilnenie vlasov sú aj kvasnice(len skoda že nechutia atd... nájdi si v casopisoch a na nete skor prírodné masky na báze medu, oleja(podla typu tvojich vlasov).. a podobne.. tie su najlepsie...
pravidelne nechavam zastrihavat, lebo sa mi dost stiepia konceky a mam ich velmi jemne...
a tiez striedam sampony, alebo teda skor znacky ... kedysi som raz mala sampon Pantene a uz nikdy viacej!to ako keby mi na pokozku hlavy niekto vylial kyselinu...
ale inak zastavam tiez nazor, ze zihlavove sampony su najlepsie a tak tiez prirodne masky na vlasy... a pre lesk uz skorspominana studena voda
2 krat tyzdene, sampon bud shauma,loreal alebo garnier,kondicionery nepouzivam,sem tam si vlasy susim fenom,alebo len tak ze kusok vysusim fenom a zvysok doschne,aj ked to dlho trva,kedze mam vlasy do 3/4 chrbta.ja smo pocula,ze vlasy ba sa mali umyvat takou chladnejsou vodou,ale nie je velmi studenou,a vtedy su leskle
Ja mam na ne asi 10 pripravkov, no teraz by som chcela pouzit nejaku prirodnu masku. Počula som, ze vlasom robi dobre olivovy olej pomiešaný s vajíčkami. Tiež to chcem vyskúšať
Jaj, a ked chceš aby boli pekne leskle a rychlo sa nemastili, tak si ich oplachni studenou vodou. Mam to odskušane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Momentálne používam lopúchovú vodičku proti vypadávaniu vlasov a je úžasná...
Výborný je i žihlavový čaj na vlasy(aj piť aj oplachovať si ním vlasy),ak si oplachuješ studenou vodou vlasy tak sú pekné lesklé...........a výbroné na posilnenie vlasov sú aj kvasnice(len skoda že nechutia atd... nájdi si v casopisoch a na nete skor prírodné masky na báze medu, oleja(podla typu tvojich vlasov).. a podobne.. tie su najlepsie...
pravidelne nechavam zastrihavat, lebo sa mi dost stiepia konceky a mam ich velmi jemne...
a tiez striedam sampony, alebo teda skor znacky ... kedysi som raz mala sampon Pantene a uz nikdy viacej!to ako keby mi na pokozku hlavy niekto vylial kyselinu...
ale inak zastavam tiez nazor, ze zihlavove sampony su najlepsie a tak tiez prirodne masky na vlasy... a pre lesk uz skorspominana studena voda
Jaj, a ked chceš aby boli pekne leskle a rychlo sa nemastili, tak si ich oplachni studenou vodou. Mam to odskušane...