Takže.. moji rodičia sú rozvedení. A od vtedy (to sú asi 2 roky) nechodím ku starým rodičom z ocovej strany.. Neviem prečo proste raz mi zavolala a vynadala mi že aká som to vnučka a taak.. A vlečie sa to do teraz (s ocom problémy, ale to je na dlho) a fu
@anitchka mám taký názor , že ak ma chcú fakt tak vidieť .. prečo mi to neodkážu sami prečo mi nezavolajú ... vlastne to len oco ma stále volá že som tam nebola a tak.. ale ak chcu aby som šla nech ma zavolaju oni mobily mám a majú aj oni.. tak nechápem.. a aj ked su rodicia rozvedeni predsa stretavat sa mozme aj v meste a pod.. tak ja uz nechápem
tvoju tetu nekomentujem...............to akože TY si dôvod rozvodu tvojich rodičov?
to čo má znamenať? ak sa otec kvôli tebe trápi, to nie je tvoja vina, ty si ten rozvod nespôsobila ani nepodpísala............
a starí rodičia........no comment druhýkrát
ale tak, skús tam raz ísť........keď tam bude otec..........hlavne zdvorilo a zdržanlivo........ak to vyjde, ja by som pouvažovala o nejakom tom kontakte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Neviem no, ale tak kebyže ťa až tak veľmi chcú starí rodičia vidieť, tak by sa o teba zaujímali asi trošku viacej.
to čo má znamenať? ak sa otec kvôli tebe trápi, to nie je tvoja vina, ty si ten rozvod nespôsobila ani nepodpísala............
a starí rodičia........no comment druhýkrát
ale tak, skús tam raz ísť........keď tam bude otec..........hlavne zdvorilo a zdržanlivo........ak to vyjde, ja by som pouvažovala o nejakom tom kontakte