Navštevuje niekto túto školu? Ak áno, aký je Váš názor na ňu. Ja som sa zapísal do prvého ročníka na Japončinu a som zvedavý na atmosféru, učiteľov, poprípade budúcich spolužiakov.
Teda, nechcem ťa odrádzať, ani nič. Ale čo sa týka japončiny, počula som na palisády len zle..
Ja som chodila dva roky na metodku k Juni a viem aj z jej rozprávania, že väčšinou na palisády šli tí, čo to trebárs nezvládali u nás (úroveň bola neporovnateľná vraj).. A tak celkovo to tam vraj berú hrozne "vážne" a pritom nič z toho.. Tie dva roky u Juni boli.. dokonalé. Naozaj, proste celkovo hrozne pohodové, kamarátske, ale pritom sme sa tak veľa naučili.
Takže.. Neviem, sama som tam nechodila, no počula som zatiaľ len negatívne názory..
Ja chodím na gympeľ ale dá sa tam chodiť aj na štátnu jazykovú školu- jazykovka , pokiaľ ju chceš ale sa za to platí no a ja nemôžem zlé slovo povedať, super partia sme tam a aj profesorka je úžasná , má perfektnú výslovnosť a aj prístup k žiakom ale toto ide byť zrejme iné .. ale isto bude fajn
kamoska mi tam chodi na japoncinu a nestazuje sa. no ja som chodila na arabcinu a cinstinu...a nebola to ziadna slava. cinstina bola sice 2x tyzdenne ale bola hrozne neskoro ked som sa uz nevladala sustredit a ucitelka tak trosku preskakovala ucivo aspon sa mi zdalo ze na hocico povedala toto uz vieme kedze vsetci tam boli straaaasne motivovani a vsetko sa ucili dopredu tak som to po 3 mesiacoch vzdala. arabcina...noo...ako samo o sebe to nebolo zle len bola len raz za tyzden (myslim ze aj japoncina je raz tyzdenne 3 hodiny) a mne osobne to slo na nervy ze sa neopakovalo dalsiu hodinu a bolo toho na jeden raz hrozne vela. atmosfera v pohode ucitelia...nas arabcinar bol genialny a spoluziaci....ja som tam bola siroko daleko najmladsia a dalo sa nejako aj s tymi 40rocnymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Teda, nechcem ťa odrádzať, ani nič. Ale čo sa týka japončiny, počula som na palisády len zle..
Ja som chodila dva roky na metodku k Juni a viem aj z jej rozprávania, že väčšinou na palisády šli tí, čo to trebárs nezvládali u nás (úroveň bola neporovnateľná vraj).. A tak celkovo to tam vraj berú hrozne "vážne" a pritom nič z toho.. Tie dva roky u Juni boli.. dokonalé. Naozaj, proste celkovo hrozne pohodové, kamarátske, ale pritom sme sa tak veľa naučili.
Takže.. Neviem, sama som tam nechodila, no počula som zatiaľ len negatívne názory..