Ahojte, potrebovala by som radu ..čo by ste robili na mojom mieste?
Mám možnosť vybrať si medzi dvoma termínmi štátnic, skorším a neskorším. Skorší je už o dva týždne neskorší cca o 5 týždňov.
Učím sa už týždeň a stihla som prejsť tak štvrtinu..ale nemôže
Tak zavisi od toho ci mas pptom nejaky opravak a kedy.
Ak nemas uz ziadny opravak a toto je tvoja jedina sanca tak by som sla na ten druhy termin. Ak mas este opravak, tak by som sla na prvy
No ja neviem ak ta nikam nesuri cas, nemas letenku do zahranicia a podobne tak preco nie druhy termin? Budes mat viac casu na ucenie, na zopakovanie a budes viac v klude.. radsej neskor ako pohoriet na prvom termine..
Prepáč, ale pri tomto komentári mám chuť tebe vypáliť . Ale nie, nestrácaj čas a uč sa. Ja som nikdy neriskoval, buď som sa naučil a išiel alebo som išiel neskôr. A ani štátnice som si nemohol vybrať. Tak si daj to, na čo sa cítiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak nemas uz ziadny opravak a toto je tvoja jedina sanca tak by som sla na ten druhy termin. Ak mas este opravak, tak by som sla na prvy