Ahojte, je tu niekto koho v najbližšej dobe čakajú štátnice? Ako to zvládate? Ako dlho sa už učíte? Tiež máte taký problém sa dokopať k učeniu? Čo vám pomáha sa sústrediť? Ako sa zvyknete učiť aby ste si niečo aj pamätali?
mám ich zajtra.. učím sa tak +/- od minulého týždňa tiež sa mám problém dokopať k prečítaniu jednej otázky, ale tak buď to dám teraz alebo na opravnom v auguste..
mám ich v pondelok, ... aaaa bojím sa.. mam pocit že nič neviem, a to sa učím už 3 týždne asi ? ... a pocit že čim viac sa učím tým menej viem je stále častejšie
mala som vcera jeden predmet a v piatok dva, ucim sa asi 2,5 mesiaca a vcera som dostala Ecko takze som absolutne demotivovana ucit sa dalej na piatok a maximalne nasrana
Ja som sa učil stále. Mal som tri štátnice, o rok ďalšie, proste si treba rozložiť učivo na jednotlivé dni a vážne si to prejsť. Motivácia? Diplom a letné prázdniny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov