jasné, že sa mi to stáva, ale viac ma dostalo, keď som večer zaspal pri písaní smsky a ráno som sa zobudil s mobilom v ruke a rozpísanou smskou nechápem ako som ho udržal celú noc v ruke
obcas hej, napr. asi tyzden dozadu som zaspal popoludni pri tv, samozrejme na ruke a zazvonil dotoho na zvoncek kamarat. Zdvihal som sa s pohovky a ma to suplo naspät, bo sa stou rukou nedalo podopriet a nasledne som si ju par krat obuchal o dvere pokial mi doslo ze nemozem chytit klucku
ja sa akorát zobudím keď sa otáčam na druhý bok väčšinou okolo tej jednej keď idem spať o desiatej a stavam o siestej... alebo druhá varianta - mám kŕč v nohe...
Áno. Stalo sa mi to nedávno a tak som si necítila ruku, že som si ju musela druhou rukou dvihnúť a položiť vedľa seba. Potom som cítila tú bolesť, akoby som tam mala mravce a už som nezaspala.
Sem-tam sa mi to stáva, ale ja sa skôr z toho smejem (raz som si tak nechtiac prijebal, keď som dvihol ruku do vzduchu a pustil ju v domnienke, že tak ostane, ale ona neposlúchala
hej, nemám to rada, ale vždy si ju potom premasíruvávam druhou rukou, až kým sa mi vráti cit.... ale keď sa mi to stalo prvýkrát, tak som sa riadne zľakla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov