Keď sa rozídete s niekým,kto vo vašom živote veľa znamenal,ste zrazu sám a je okolo Vás milión iných žien/mužov,ktorý o Vás javia záujem,ale vy ich úplne podceníte aj keď sa Vám možno trochu páčia,máte pocit,že už si nikdy nenájdete partnera a stále máte
no hej, raz sa mi to stalo, 2 roky som bola úplne mimo z toho a teraz sa zato neznášam , lebo mám niekoho 1000krát lepšieho, ako bol on , asi preto, že prvá láska, no , ale každopádne som rada, že som sa spamätala
Nie mne sa stáva že keď som sám nijaka ženská o mňa ani nezakopne a keď sa pošťastí a nájdem si babu vtedy všetky so mnou chcú pichať.... Asi kolo tej ženskej som krajší...
Po každom rozchode som mal ten pocit ale našťastie to má príroda dobre zariadené aby samček neostal bez samičky a tak sa vždy nakoniec objavila náhrada.Samozrejme k mojej spokojnosti.
@veronica55 nie, obvykle okolo mňa nie je nikto kto by o mňa javil záujem, ale inak ten pocit poznám, hej, stalo sa mi to zatiaľ po každom rozchode zo vzťahu ktorý bol... nazvime to... vážnejší.
@veronica55 úplne ťa chápem... práve teraz prežívam.. a koľko ma teraz chlapcov volá von, že by som si mohla vyberať až - až ale ja sa s nikým necítim tak, ako som sa cítila s ním... kedy ten stav konečne prejde??
práve taký pocit mám je to nepríjemné stále na neho myslím už mi je z toho na nič neviem sa pozrieť na iného vkuse mi behá v hlave keby sa dal vymazať keby mi nedal tie darčeky, ktoré mi je lúto vyhodiť alebo darovať niekomu len tak..
@trash@2 - to je už pomerne overený všeobecný efekt, že zadaní chlapi sú atraktívnejší, aj keď si presne nepamätám prečo a či to vôbec nejak podrobnejšie vysvetlili... myslím že z biologicko-pudového hľadiska to súvisí s tým že dlhodobá prítomnosť ženy mužovi zvyšuje produkciu testosterónu, čiže on potom "pôsobí" ako výraznejší alfasamec, a psychologické podvedomé hľadisko je to že "keď má takú holku, tak je určite atraktívny, inak by s ním nechodila".
možno je to overené a dokázané obojstranne (že aj muži takto reagujú na zadané ženy), ale to už si nie som istý, daná prezentácia hovorila iba o tom uhle ktorý spomínam.
ani nie..toto ma vždy držalo tak týždeň že si už iného nenájdem a blá blá ale vždy to prestalo a keď tak nad tým rozmýšľam ako už bolo vyššie v @8 spomínané tiež mám skôr takýto opačný problém
nie... nie je to preto lebo mam pocit ze moj ex je nenahraditelny ... skor sa mi zvysili naroky na ludi a davam si lepsi pozor s kym sa zoznamim preto si asi nikdy nikoho nenajdem
tusim po prvom rozchode neskor to zacali byt filozoficke noci nad tym ci mi to za to vobec stoji to bolo este horsie ako hento
to prejde casom neboj nic
ja sa dnes strasne hanbim ked si spomeniem ako som si myslela ze lepsieho ako XX uz nenajdem...no stacilo sa presunut o zastavku dalej aby som zistila ze XX bol totalne neschopny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nie to sa mi nestava
možno je to overené a dokázané obojstranne (že aj muži takto reagujú na zadané ženy), ale to už si nie som istý, daná prezentácia hovorila iba o tom uhle ktorý spomínam.
ale myslím, že je to prirodzené, ten pocit prázdnoty aj to, že náhradu momentálne nepotrebuješ aj keď je po tebe dopyt
za druhe: bud rada ze si single
za tretie: vseci a vsetko je nahraditelne zalezi len na tvojej schopnosti citovej vazby na cloveka ci predmet
to prejde casom neboj nic
ja sa dnes strasne hanbim ked si spomeniem ako som si myslela ze lepsieho ako XX uz nenajdem...no stacilo sa presunut o zastavku dalej aby som zistila ze XX bol totalne neschopny