zo strojarinou sa tiez uplatnis vsade , ved ako by sa budovali tie budovy keby na to nemali stroje ? a na strojnickej mozes studovat aj napr statiku to je dost blizke stavebnej
Tak co ti poviem.... Je tazke diskutovat, s ktorou skolou sa ti bude zit lepsie. Kazdopadne odporucil by som strojnicku. Zalezi na tom, aky odbor chces ist studovat... Ak mas nieco v hlave, tak napriklad strojarska konstrukcia alebo ako sa presne vola... Dnes ma taky konstrukten velmi pekny plat .
Z čiste subjektívneho pohľadu ti radím strojárinu Ako napísal @pietro93 konštruktéri (teda o päť rokov aj ja ) majú pekný plat, ľahkú prácu, ak ťa baví niekoľko hodín v kuse sedieť za kompom a kresliť Akurát to nezapadá do tvojej predstavy "ľahšia škola". Lenže definuj ten pojem
No ano len sa bojim ze dotycny pan chodi na gympel - kedze sa chysta maturovat z fyziky, a keby chcel ist na stavebku alebo strojarinu tak to je osudna chyba.... Tak sa este raz pytam - @onetouch kde chodis na skolu?
na SvF STU BA môžeš dosiahnuť titul Ing.arch. , v Žiline pokiaľ viem nie. over si to (ak by si chcel byť náhodou architekt). ak máš nejaké otázky o bratislavskej stavebnej fakulte, opýtaj sa ma. som štvrták na odbore, ktorý zvažuješ.
No pocuj z gympla ti urcite neradim ist na stavebnu ani na strojnicku... Chybaju ti obrovske zaklady zo strednej skoly. Mechanika, technicke kreslenie, strojnictvo, strojarska konstrukcia, atd... Vela ludi islo z gympla na strojnicku co poznam a viac ako pol roka nevydrzali, proste ked nevies pismenka, nemozes sa naucit pisat eseje. Dufam ze vies co tym myslim.
@jimmycrow na Národnej,bývalej Masarykovej.To pôjdeš od železničnej stanice,stále,stále po Národnej,po pravej strane smerom na Mariánske.No a keď uvidíš tabuľu Rebel zahneš do prava a vidíš žilinský metalshop a hneď oproti predávajú tie langoše.Odporúčam ísť si objednať tie langoše a podom rýchlo do Rebela.To je moja obľúbená časť žiliny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@onetouch By si sa divil