Chcel by som sa spytat,aky je rozdiel medzi Stavitelstvom a Pozemnym stavitelstvom...podla toho,co som cital,tak PS je 4 roky a mali by sa dat potom navrhovat domy. Stavitelstvo ponuka iba tie
aspon co sa tyka TUKE kde som ja ...stavebnictvo aj s inzinierskym trva 5rokov a bude z teba stauby veduci ....pozemne stavby 6rocne a budes navrhovad budovy + neviem co este ..neviem nerozumiem sa velmi dotoho pretoze ja som FEI-ka...len co viem z rozpravania kamaratov
ja som tam dal tiež prihlášku ale na geodéziu...rozmýšlal som tiež nad pozemným staviteľstvom ale to som mal doteraz na škole...pozemné staviteľstvo sú domy/budovy a staviteľstvo na tej škole to sú mosty, cesty, železnice...
Stavitelstvo- vseobecne zameranie, mozes sa uplatnit skoro vsade, kde sa riesia problemy v stavebnictve, POS-ko - je priamo zamerane na statitku budov a ich riesenie... upozornujem v dobrom, ak si z gymka tak to radsej neriskuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty