na nete je toho kopec, aj tak sa najviac naučíš časom, základné pravidlá:
-mať spravený money managment a dodržiavať ho
-podávať len za toľko, koľko si môžeš dovoliť prehrať
-orientovať sa na 1-2 športy, ideálne len na nejaké vytipované ligy, aby si mal čo najlepší prehľad
-vyhnúť sa tiketom s 10 stávkovými príležitosťami, najlepšie hrať sólo stávky
-zachovať chladnú hlavu keď sa nedarí a nesnažiť sa čo najskôr dohnať stratu
-podávať v stávkových kde sú najlepšie kurzy a nie sú manipulačné poplatky (pinnacle, bet365, marathonbet)
@sveter v podstate máš pravdu akurát môžem odporučiť niektoré SK, najmä tipsport mávajú akciu na veľké podujatia ako MS v hokeji, futbale a podobne, kde dávajú bonusové peniaze, prípadne vrátia nevýhernú stávku každý deň do určitej sumy, tam keď človek rozmýšľa sa prehrať nedá Ja som na MS zarobil 200€ v podstate bez rizika
dalej je to uz iba o discipline a aktivnom sledovani aspektov, ktore mozu ovplyvnit tebou tipovany zapas. Ja osobne tipujem skoro denne a nikdy sa neda byt pri malych vkladoch vo velkom zisku. Najlepsie tipovat vysoke vklady na solo stavky na kurz nad 2.2+. Z tipov kde na tikete mas 10 zapasov za vklad 1€ nezbohatnes nikdy.
trik je v tom ze musis mat stastie :ehm: alebo kamarat si podava len nejaku druhu ligu taliansku a furt to sleduje cosa deje v muzstvach atd a celkom mu to vychdza
podavaj na vitazov ja sa venujem len futbalu,hokeju a robim to pre zabavu nie aby som zarobila nejaku kopu penazi i ked hokej mi zaplatil topanky minule
Chcel by som sa spýtať či môžem podať viacej tiketov na jeden zápas.Viem, že v jednom tikete môže byť stávka len raz na jeden zápas.Napr. 1. tiket si stavím že Barcelona vyhrá 3:0.2. tiket 4:0 ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
-mať spravený money managment a dodržiavať ho
-podávať len za toľko, koľko si môžeš dovoliť prehrať
-orientovať sa na 1-2 športy, ideálne len na nejaké vytipované ligy, aby si mal čo najlepší prehľad
-vyhnúť sa tiketom s 10 stávkovými príležitosťami, najlepšie hrať sólo stávky
-zachovať chladnú hlavu keď sa nedarí a nesnažiť sa čo najskôr dohnať stratu
-podávať v stávkových kde sú najlepšie kurzy a nie sú manipulačné poplatky (pinnacle, bet365, marathonbet)
» www.vitibet.com/index.php?clane...
» www.stavkovanie.net/skola-tipovania...
dalej je to uz iba o discipline a aktivnom sledovani aspektov, ktore mozu ovplyvnit tebou tipovany zapas. Ja osobne tipujem skoro denne a nikdy sa neda byt pri malych vkladoch vo velkom zisku. Najlepsie tipovat vysoke vklady na solo stavky na kurz nad 2.2+. Z tipov kde na tikete mas 10 zapasov za vklad 1€ nezbohatnes nikdy.