ozaj, dotyčný o tom nevie, tak by som mu to dala najavo a keby ma odmietol, tak... nezačala by som si s nikým, s tým druhým by som sa raz za čas stretávala, možno by som o neho začala mať záujem časom, ale nešla by som do vzťahu len preto, že ma iný nechce...
stalo sa, cca 2 roky dozadu... Nie. Veď rozmýšľaj logicky, čo by si z toho mal, ak by si sa dal dokopy s niekým takým, nič ty z toho nemáš, lebo ho nemiluješ a len ubližuješ jemu, pretože mu nedávaš späť to, čo ti dotyčný dáva, nikto by to takto nedokázal potiahnuť dlho.
najlepšie je oboznámiť toho prvého, čo k nemu cítiš a druhému vysvetliť, že ty k nemu necítiš to isté, lebo ináč je to len vzťah zo zúfalstva
nieee, čosiiiiii, bola by som hroozny cvok, lebo v mojom podaní by sa to táááák celé skomplikuvalo, že nikto by nevedel, kde je sever .. ALe keby som bola trochu vacsia mrcha, tak s tym dotycnym zacnem chodit tak na tyzden, mozno dva, ale i tak mi to nepomoze a bola by som hrozne nervozna a stale nestastna..
v takej situacii mas jedinu moznost - povedat to dotycnemu/nej a dufat ze to citi rovnako, urcite by som s niekym nechodil len preto ze sa mu pacim (par bab som takto odohnal)...neplet si kamaratov s niecim viac...ked je kamarat tak je kamarat.
nehovorim ze z kamaratstva nemoze nic viacej byt, ale nech to urcite nieje len zo zlutovania alebo ze clovek nema inu volbu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ozaj, dotyčný o tom nevie, tak by som mu to dala najavo a keby ma odmietol, tak... nezačala by som si s nikým, s tým druhým by som sa raz za čas stretávala, možno by som o neho začala mať záujem časom, ale nešla by som do vzťahu len preto, že ma iný nechce...
neviem si predstaviť, žeby som si začala s niekym, koho mám rada len ako kamaráta
najlepšie je oboznámiť toho prvého, čo k nemu cítiš a druhému vysvetliť, že ty k nemu necítiš to isté, lebo ináč je to len vzťah zo zúfalstva
Hlúposť..
nehovorim ze z kamaratstva nemoze nic viacej byt, ale nech to urcite nieje len zo zlutovania alebo ze clovek nema inu volbu...