mam troch surodencov 18, 16 a 12 a nechcela by som ybt jedinacik... ani za nic... ma to vela negativ, ale pozitiva prevysujhu neviem si predstavit uz zivot a spomienky na detstvo bez nich ... ak by som niekedy mala deti, tak jedinacik to nebude
Mám brata je mladší len o 2 roky..a mám ho moc rada jedináčik by som byt nechcela ale celkom by som brala..keby bol bud staršíí..alebo ešte o dost mladší..lebo takyto tesny vekovy rozdiel..moc sa mieša do všetkého
Ja mám dvoch bratov, oboch mladších,,jeden má 13, takže je v začiatočnej puberte a druhý 4 roky.....sú časy, kedy si hovorím, že by som chcela byť jednináčik, ale to je len vtedy keď sa pohádame a ani neviem čo hovorím...normálne by som bez bratov nevydržala ani deň
mám o rok a pol mladšiu sestru a 8-ročného brata, hrozne mi lezú na nervy a stále sa hádame, ale mám ich aj tak rada Ale priala by som si staršieho brata, alebo aspoň sestru, škoda, že sa to už nedá Ale ktovie, ešte je šanca, že niekde sú, len o nich neviem
Mám dve nevlastné mladšie sestry (3, 8 rokov). Keďže sú nevlastné, neuvažujem nad tým, či by som chcela byť jedináčik. Skôr by som chcela mať staršieho brata.
mám 5 tich súrodencov ...sme napoly 3 dievčatá 3 chlapci vek? no chalani (22, 21, 18), segry ( 23, 16) a ja ochvílu 20 .... a či by som chcela byť jedináčik? nie ....nemenila by som ...som nadmieru spokojná, je to iné ked sú v rodine 3 deti a ked ich je 6 je to fajn
@bibla Som na tom presne, ale presne tak isto. Vždy som túžila po staršom bratovi. Keď som mala štyri a sestra sa mala narodiť, tak som vyplakávala, že chcem takého s pipíkom ( No, nebola som zlatá?) Vtedy by som sa asi uspokojila aj s mladším bratom, ale bratom.
Pýtala som sa rodičov už zopár krát, či mi náhodou takého staršieho brata nechcú urobiť alebo či mi ho náhodou nespravili. Ale odpoveď, žiaľ, bola len nie. Hm, a vraj teraz by toho staršieho brata mama ťažko pretlačila von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
...tiež som ako keby jedináčik
ale inak jedináčikom by som nechcela byť .. chcela by som staršiu sestru alebo staršieho brata
a k téme ....mám brata a má 9
a nikdy by som ho nemenila síce sa niekedy (stále) sťažujem a hádame sa mám ho rada
33 ročneho nevl. brata a 24 roč nevl.brata
Ale ja ich mam rada aj tak
Ja som najmladšia
a neviem si predstaviť žeby som sa mala o niečo s niekým deliť
Ale mám mladšiu sestru.A určite by som nechcela byť jedináčik.
Pýtala som sa rodičov už zopár krát, či mi náhodou takého staršieho brata nechcú urobiť alebo či mi ho náhodou nespravili. Ale odpoveď, žiaľ, bola len nie. Hm, a vraj teraz by toho staršieho brata mama ťažko pretlačila von