Až tak zle ma tom nie som ale mám z toho komplex pretože môj tatko je boh kreativity a zručnosti.
Minule vyrábal"recyklovaný" špagát na viazanie novín zo starých obalových materiálov... No žite s ním bez komplexov...
Jasné že som minule mi otec rozprával že keď som bol dieťa mi pozical dáke naradie lebo som chcel opraviť nejakú hračku bohužiaľ keď sa vratil zistil že som mu rozobral foťák ešte na filmy ale takým spôsobom že som nepokazil ani jednu súčiastku ako otec nebol nadšený lebo poskladať som to už samozrejme nedokazal ale na druhú stranu bol aj rád že som po ňom zdedil túto zručnosť a tak ma neskarhal až tak veľmi ako by som si zaslúžil
Ako v čom, viem si napr. vymeniť pneumatiky, vyčistiť sifón alebo zložiť stolík z Ikei sám, aj keď návod je pre dvoch ľudí Ale som si vedomí, že veľa vecí ešte sám nezvládnem, no čo počúvam od niektorých kamošov, tak som na tom ešte veľmi dobre
Moja zručnosť má limity. Viem žonglovať takmer s čímkoľvek čoho sa chytím, kuželky, kruhy, lopty, diavollo, flowerstick, poiky...ale naučiť sa nejaké ďalšie triky sa mi nepodarilo aj keď som sa tomu dlhšie venoval.
Hry v ktorých ide o to nezhodiť niečo? skončím vždy tak druhý, tretí najlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
viem poskladať skrine, sadrokraton viem prišrubovať, namiešať farbu. s naradim to viem. nie som lemravá
Minule vyrábal"recyklovaný" špagát na viazanie novín zo starých obalových materiálov... No žite s ním bez komplexov...
Hry v ktorých ide o to nezhodiť niečo? skončím vždy tak druhý, tretí najlepší.