Tak, ja mám vychádzky do 6, predlžene do 7... tiež máme kamerový systém. Všetko musíme robit na minútu presne, máme v izbe rozhlas a vychošky všetko hlásia. no a okrem tej vychádzky,kde máme volno, máme asi pol hodinku na to, čo chceme... Fúúúú.
@terazticho v Skalici som... Len je tam aj iný intrák a zdá sa mi lepší. Aj som tam chcela ísť, lenže naša škola má vlastný intrák, to znamená, že musím byť tam
a od šiestej do tej deviatej-pol desiatej môžeš byť vonku ... Keď ideš so staršími a vychovávatelia majú dobrú náladu,tak si za vodou a flákaš sa fajne dlho
Ja som tiež na stredoškolskom, je to tam super, teda podľa toho, čo píšeš ty Vyhádzky máme normálne do pol 9, niekedy štvrtky do 10, nikto sa tam o teba až tak nestará, že teraz sa treba učiť alebo spať, môžeš ísť spať aj ráno a im je to jedno a ked sa neučíš je to tvoj problém .. Čakala som, že to bude prísne, ale záleží to aj od vychovávateľky, niekedy je milá a niekedy nie, teraz máme mesiac zaracha ( už len do 29.10 ) ale tak čo už ..
Ja mám vychádzky do pol 10 ...ked meškáš tak vychovávatel vždy počká spicuje ma a ide preč a zamkne ... Podľa mna to záleží hlavne od toho akho mas vychovávatela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a na vyske to tiez nie je bohvieco, po 10 navstevy zakazane, zamyka sa, kamerovy system
..kvak..
potom sa do šiestej treba " učiť "
a od šiestej do tej deviatej-pol desiatej môžeš byť vonku ... Keď ideš so staršími a vychovávatelia majú dobrú náladu,tak si za vodou a flákaš sa fajne dlho
vysokoškolský je kus iný režim ako stredoškolský..
Pokial máš upratanú izbu, neporušuješ pravidlá tak je to okey.
ale lutujem že som šla.. neni to tam zle, ale domov je domov..
Inak je velmy dobre na tom mojo intraku