áno a ohľadne tretej dávky si nie som istá, zatiaľ je to pre mňa neaktuálne, ani vlastne nemám žiadne informácie o tom, prečo by pre mňa bola tretia dávka prínosná takže to nechávam otvorené
Som zaockovala dvomi davkami a keďže vacsina odbornikov, vrátane našich doktorov tretiu davku neodporúča, tak tu si uz nedam. Ale ani dom to nemala v plane
Nie som vôbec očkovaný. Ja som imúnny voči koronavírusu. Je matematicky veľmi nepravdepodobné, že som sa nemohol nakaziť a predsa som žiadnu koronu nikdy nemal resp. nič mi z nej nebolo. Myslím si, že táto epidémia najviac postihuje tých, čo si to zaslúžia. Myslím si, že to je karmický trest za to, ako sa ľudstvo správalo k prírode, k živočíšnej ríši a k planéte. A ja môžem mať očividne čisté svedomie.
mozno ak by som si dal protilatky spravit tak 3. zvazim podla vysledkov ale inac nie, predpokladam, ze sa zas situacia po zime upokoji potom bude asi preockovanie tak ci tak ... viac ma dorazila vyroza ako korona tak dufam, ze 2 shoty ockovania pripadne este naviac pomozu zmiernit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov