večer takmer vždy, ráno podľa nálady a potreby, dosť často aj počas dňa - po tréningu, po návrate z pláže, z túry, po fyzickej práci.. hlavne v lete teda.
99% pripadov vecer. Rano ak pridem velmi neskoro a uz sa mi nechce ist do vane. Vo velkom teple po prichode domov z prace a aj vecer. Po cviceni vzdy ?
Neviem si predstaviť, že by som sa sprchoval ráno.. To by musela byť veľmi špecifická situácia napríklad by som si mal obliekať bielu košeľu a aby som si zozadu okolo krku nezašpinil od potu a mohol ľahšie vyprať (resp. mama) alebo by muselo byť veľmi teplo a by som bol spotený aj po noci keď býva tropická noc. Inak sa vždy zásadne sprchujem pred spaním, neznášam si ľahnúť do postele spotený, keď zvyčajne pracujem aj doma a spotím sa.
Nakoľko mi je vždy keď spím horúco, nemá u mňa význam ísť do sprchy večer, lebo by som mala do rána mastnú hlavu akože keby sadím celý deň zemiaky na páľave, tak idem večer, ale to fakt musím byť zadrbaná
Aj aj, plus poobede sprchujem sa rano nez idem do prace ale len tak narychlo nech som fresh, a potom hned ked pridem z prace, to je must have. Ale potom este idem do fitka (je mi proste nechutne obliekat sa neosprchovana do cistych veci, tak sa sprchujem ak pred fitkom), a potom po fitku. Ak nahodou niekam este po fitku idem, tak pred spanim tiez
Proste neviem si predstavit len raz denne sa osprchovat, vzdy ked sa obliekam do cisteho oblecenia chcem byt cista, rovnako ako ked si laham do postele a to nie su hodinove sprhy, len tak narychlo no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Proste neviem si predstavit len raz denne sa osprchovat, vzdy ked sa obliekam do cisteho oblecenia chcem byt cista, rovnako ako ked si laham do postele a to nie su hodinove sprhy, len tak narychlo no