Ja jednoznačne nočný tvor. Nedokážem vstávať skoro a najviac energie mám okolo 20:00. Spím 5-6 hodím denne a poobede este dospávam. A tak dookola, aj ked chcem sa naucit byt produktívnejšia cez den
urcite nocny tvor, ked mam volnejsie dni ... aj ked zvacsa potom vstanem o 14-15 a uz mam pocit, ze cely den je v pecku. A cez skolu asi tak tych 6 hodin a potom dospavat a aj ked sa niekedy snazim ist spat skor tak dlho zaspavam
Ako kedy. Skor som ranny vtak, ale ked mam stres tak vobec nezaspim alebo sa muc pripravou na narocny den do neskorych nocnych alebo skorych ranny hodin. Obcas to aj prezeniem a
Nespim aj dva tri dni. V prvom rade som uzkostna osoba takze sa musim vyhybat prebytku povinnosti, lebo vsetko beriem vazne.ale nvm povedat nie resp obcas ked to dokazem tak nvm si to vybojovat a casto napriek vyjadreniu vlastne vole ma autority nerespektuju a znicia :/ inak mi ale nikdy nerobilo problem vstat velmi skoro pokial som teda nebola v nejakom fakt zatazovom obdobi kedy mi kvalitne prepinalo v kazdu dobu dna
Podľa potreby, do školy som vstával o piatej aby som stihol bus a prvú hodinu a vyhovovalo mi to. Mám obdobia keď vstávam o šiestej (keď mám voľno) a idem spať skoro alebo aj cez deň si pospím, momentálne zasa zarezávam do jedenástej a spať idem o jednej ráno. Ťažko povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov