@staphylococcus Tam je vždy ku každej knihe napísaný aj originál A aj vyhľadávač funguje na vyhľadávaní aj originálnych názvov kníh. Horšie by to bolo asi s knihami, ktoré sú pôvodne vydané v nejakom jazyku, v ktorom nečítaš. Ale áno, aj ja už som začala čítať takmer výhradne v angličtine. Je to náročnejšie a dlhšie to trvá, ale stojí to za to. Len teda mne sa na DK páči, že mi príde omnoho prehľadnejšia. Ale možno je to len vec zvyku, neviem. Ale viem, že tam chodí veľa ľudí, ktorí čítajú len v angličtine.
Vážne? To som nevedela. Mne proste vždy keď googlim nejakú knihu vyhodí goodreads tak používam to.
A neviem. Mne čítanie v anj už nepríde nejak náročnejšie/pomalšie, už som si na to nejak zvykla...Zato po francúzsky je to čisté utrpenie
Ja som pochopila, ako si to myslela len ja keď hľadám nejakú knihu tak ju hľadám cez Google, ten mi vždy vyhodí goodreads tak používam to.
Treba trénovať a pôjde to rýchlejšie
Na goodreads som si chcela niekoľkokrát niečo prečítať, ale furt ma to otravovalo, že nech sa zaregistrujem, tak som to nechala tak a zhnusilo sa mi to.
Tak sa mi marí, že na goodreads som niektoré tituly nenašiel a nechcelo sa mi ich pridávať, tak používam databazeknih. Väčšinou čítam v slovenčine/češtine, tak je to pre mňa ok.
@tikalok No to je ďalšia vec, že ja mám na DK aj množstvo kníh, ktoré na Goodreads nie sú a keď som ich tam chcela pridať, zistila som, že na to nemám oprávnenie. Zatiaľčo na DK som pridala už takmer 1000 kníh a hrozne ma to baví
@azizi Tiawia (ale nechodievam tam moc (pár krát za rok asi), nie som aktívna, a nemám uložené všetko, čo som čítaal, len si tam ukladám knižky čo chcem čítať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A neviem. Mne čítanie v anj už nepríde nejak náročnejšie/pomalšie, už som si na to nejak zvykla...Zato po francúzsky je to čisté utrpenie
Treba trénovať a pôjde to rýchlejšie
@tikalok No to je ďalšia vec, že ja mám na DK aj množstvo kníh, ktoré na Goodreads nie sú a keď som ich tam chcela pridať, zistila som, že na to nemám oprávnenie. Zatiaľčo na DK som pridala už takmer 1000 kníh a hrozne ma to baví