napr. teraz veľmi nie som.. lebo za to, že všetko robím na poslednú chvíľu si teraz priplatím na zviazanie bakalárky 25%
ale inak sa snažím celkom.. odkedy som raz mala na účte väčšiu sumu.. tak som kupovala a kupovala až som sa zhrozila že toľko málo tam mám odvtedy nakupujem rozumne
Ja mám asi nejakú chorobu. Vážne, ja už som zúfalá, fakt neviem, čo mám robiť. Ja dostanem výplatu a ešte od rodičov peniaze, to mám mať na celý mesiac a ja ich v priebehu pár dní nemám a to si nemusím ani kúpiť nič konkrétne! Proste.. to miniem na hovadinách, ale neskutočných a potom celý mesiac nemám ani za čo chodiť do školy...
Ja už neviem čo mám robiť, asi si nevážim peniaze alebo čo, ale fakt to sa už nedá...
@gwendolyn No ako pozor, to som zas ja nepovedala .. Len si proste vyratam (teda uz neratam, uz to mam otestovane), co ma vyjde lacnejsie a ked vidim, ze pollitrovka tej istej mineralky stoji cca 0,70€ a jedna a pol litrovka 0,80€, tak si samozrejme vezmem tu jednaapollitrovku. A mam oblubenu Miticku (tichu) - nie je zas tak celkom voda, ako voda - niekto vidi rozdiel vo vine z krabice a drahom Chetau, ja som alkoholik mineralkovy a aky taky "cuch" na DOBRU vodu uz mam vyvinuty .
no ja vôbec nešetrím ale furt mám v peňaženke navyše dákych 10€, a pomalí sa to zberá ale ja vôbec nešetrím ale nepotrebujem veľa vecí ale na kvalite si potrpím tak preto furt dačo ušetrím
niekedy som bol, ale teraz skôr nie... dakedy keď som bol mladši, som ani nemal kde davať tie peniaze, teraz si zarabam a možnosti, ako ich utratiť, je stale viac a viac
@flussica tak ja si väčšinou kúpim vodu Rajec bo som z Rajca ale skôr som myslela, že si nekúpim kofolu, fantu, coca-colu a podobné, ale zas nekupujem tie akože vody za pár centov
ked už fakt musim šetrit tak sa snažíím ale je to tažké .a hlawne teraz ked premna 1euro nič neznamena a je to vlastne 30sk!!!čo bolo predtym dosť!!!:///
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale inak sa snažím celkom.. odkedy som raz mala na účte väčšiu sumu.. tak som kupovala a kupovala až som sa zhrozila že toľko málo tam mám odvtedy nakupujem rozumne
Ja mám asi nejakú chorobu. Vážne, ja už som zúfalá, fakt neviem, čo mám robiť. Ja dostanem výplatu a ešte od rodičov peniaze, to mám mať na celý mesiac a ja ich v priebehu pár dní nemám a to si nemusím ani kúpiť nič konkrétne! Proste.. to miniem na hovadinách, ale neskutočných a potom celý mesiac nemám ani za čo chodiť do školy...
Ja už neviem čo mám robiť, asi si nevážim peniaze alebo čo, ale fakt to sa už nedá...