ja mám divnú...každý má fotku ako z väznice , spredu , neutralny vyraz...a mne tá pani na policii vtedy spravila takú šikmú a ešte mi kázala sa usmievať ...ako na oznamko...nechápem
Vyzerám na nej ako Samo Tomeček s dlhými vlasmi...stačí? absolútne sa na seba nepodobám ale už len 2 roky a dostanem nový s tou krásnou väzenskou fotkou...hell yeah!
na občianskom v pohode, ešte sa dokonca aj usmievam len mi tak orezali hlavu že ju mám v tvare štvorca , ale na pase čo mám to je niečo hrozné...aj pán colník ma vysmial.
som, úplne super fotka, fakt jedna z tých naj, aká sa kedy podarila a som taam ešte také 15 ročné neviniatko inak na pase mám fotku jak keby som bol PRISON BREAK
jasné že nie, ľudia si ho radi vypýtajú znovu aby sa na tej fotke zasmiali, v obchode mi už povedali " no... zmenila si sa (smiech)" "no bývajú aj horšie" "nespoznala by som ťa" alebo sa len smejú ale ja som všeovecne na takýchto oficiálnych fotkách vždy na smiech, alebo na nespoznanie
nie lebo to bola fotka na druhy pokus ta prva sa im nejak nepodarila a ked som prisiel druhy krat mal som dlhe stapate vlasy no ale to je jedno aj tak som skaredy a mam tam 15 rokov takze o chvilu ma nebude ani poznat lebo mi plati az do 2016 tusim
ked mi to ukazovali, tak ta fotka (farebna) vyzerala celkom fajn.
Potom som ale zistil ze pouzivaju vrazdiaci ciernobiely filter, ktory z vas spravi toho najskaredsieho cloveka, a este vam aj prach na tvari spravit cierny, aby bolo vidiet jak ste zadrbany, skaredy, hnusny.
...
Alebo to robia na to ☭"aby sme si boli vsetci rovni"☭
Ja som spokojná, len ked som tam prišla, tak tá baba, čo to fotí mi povedala: "Nemohli by ste si tie vlasy nejako pricapiť ku hlave? Nezmestia sa do objektívu." Vtedy som mala dosť.
zakazali mi usmievat sa tak som sa aspon snazil tvarit tak spokojne, ale aj tak tam vyzeram ako seriovy vrah na smrtelnej posteli s detskym traslavym podpisom... som celkom spokojny
dakedy sa mi celkom páčila, teraz síce nie a nejako ju verejne nevytŕčam, ale nerobím také cirkusy okolo toho ako niektorí, oh good.. je to občiansky tam nikto ako model nevyzerá
v priebehu troch rokov mám už tretí a zatial som bola spokojná s každou fotkou na občianskom horšie to je na pase akurát na poslednom občianskom, ale to vidím len ja, jedno oko mám menšie ako druhé lebo mi akurát zahaprovala šošovka v oku
Kašlať fotku, ale ten podpis.. ten podpis, ja vám poviem že nič horšie som nevidela Moje priezvisko je Bohunická a na preukaze mám že Bohu ucka (aj s tou medzerou) takže... niečo mi hovorte
obciansky preukaz... jaaaaj no jasne ta divna karticka okolo mojej fotky co ju furt fizle chcu... mmnt dakde to tu mam na stole... jj to je ono... nie niesom spokojny s mojou fotkou
tak ja som mal smiešne vybavovanie OP,pretože 1.krát som sa podpísal 2 razy vedľa seba,ale pritom som mal tú fotku fantastickú tak na druhý pokus som sa podpísal oki,ale tá fotka...juj strach a des,som znechutení
stále to mohlo byť aj horšie, ale je strašná a to my tá teta hovorila, že fotogenickejšie dievča ešte nevidela asi ho stratím, lebo sa za seba hanbím už teraz a to ho mám len 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
za 2 mesiace bude nový... tak budem vyzerať dúfam už normálnejšie...
to ešte nevideli ten môj...
A to má platnosť do 2016.
potom ale teliatko muselo stratiť celú peňaženku aj s dokladmi a teraz mám ten nový, hnusný s ešte hnusnejšou fotkou
a nechceli ma pustiť za hranice!
neznášam ju
ja neviem, mne sa tie digitálne fotky nejak podarili
ale jakú fotku má môj chlap šak tomu sa policajti smiali jak nás raz zastavili jak šoféroval normálne policajt výbuch smiechu
Potom som ale zistil ze pouzivaju vrazdiaci ciernobiely filter, ktory z vas spravi toho najskaredsieho cloveka, a este vam aj prach na tvari spravit cierny, aby bolo vidiet jak ste zadrbany, skaredy, hnusny.
...
Alebo to robia na to ☭"aby sme si boli vsetci rovni"☭
ale aspon sa ľudia na mojej fotke zabavia
a čo ma najviac udivuje, tá istá fotka v pase, len kúsok väčšia vyzerá trochu lepšie
nepáči sa mi
ale podpis na občianskom mám fajn