kua ja to nemozem pochopit naj serial za celu eru samostatneho slovenska a takto to dopadne ? hm zase raz sklamali slováci a ukázali ze nevedia dokoncit veci poriadne do konca.
v januari sa zacne natacat dalsia seria a vo februari to zacne v telke chodit... zatial ziaden serial som si nikdy tak neoblubila bude mi to tych par tyzdnov strasne chybat
mne sa to veľmi páčilo, ale absolútne som to nečakala..... wou, ja som dúfala, že Maďarka a Konan zostanú spolu.....ale chudátko Eva, konečne Typolt dokázal, že je nevinná, aj sa bozkávali konečne a ona zas musí čeliť krivému obvineniu
som aj nie som spokojný ako to dopadlo... tie objavené nahrávky so svedectvom sú podľa mňa násilne a umelo vrubované do deja - ktorý kriminálnik by sa chcel nahrávať pri svojich zločinoch a kochať sa tým? a ten odkaz čo vypadol maďarke z vrecka to bol fakt ale fakt napiču činiteľ ...
Strašne debilne spravili toto s Kollárovou keď našla Maďarku... Určite by začala kričať o pomoc keby ju takto našla ale nevedeli ako inak by jej mohli predĺžiť pobyt vo väzení lebo si nemohli dovoliť pustiť jednu z hlavných postáv...
ja som skoro dostal infarkt ked to skoncilo a myslel som ze nove casti nebudu preto som sa tak vyjadril na zaciatku uplne som vzity do toho serialu kua skoda ze madarku zabili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Teším sa na druhú časť.Aspoň jedna vec čo Slováci urobili dobre.S výnimkou paneláka , ale aj ten robila jojka.
UZ SOM SA NAPLASIL ZE DRUHA SERIA NEBUDE, ALE NASTASTIE...
ODSUDENE SU NAJ SK SERIAL!
Fakt sú super, a 2. séria tohto úspešného serriálu sa plánuje už februára 2010.