s matikou teda nie som spokojna...dala mi 2..myslim, ze viem matiku lepsie ako niektori jednotkari, to hovoria aj ostatni, ale ide o to, ze ani mi nemohla dat 1, kede z polrocneho som dostala 4 ..takze na jednej strane sa necudujem a na druhej strane som nasrata (na seba a na to, ze musia byt polrocne a vstupne testy pisomne, radsej by som z toho vsetkeho odpovedala pri tabuli a ustne)...no a ostatne...tak som spokojna...napr. z nemciny alebo sloviny ma prekvapili ucky, hlavne nemcina, ja si nemyslim, ze ju viem tak dobre, ale tak ostatni si myslia asi nieco ine... ...
možno ot bude znie´t rochu snobsky ale moj "milovaný" farárko mi dal na vysvečku sólovku ... ako v pohode by som to vzal z fyzy alebo matiky, ale kazdy ucitel teraz prilepšoval aby sme mali dobre znamky a ten si pride (cudzi knaz, ktory nas cez polrok ani neučil, ) sadne si a začne krúžkovat znamky ... :d
no, prekvapivo dobré, asi som geniálny iba raz som sa učil tento rok, aj to asi pol hodinu a mám trojec z matiky a štvorec z telesnej z tej telesnej... no... tváril som sa, že som oslobodený, ale tento týždeň to zistil a nenechá ma prejebať z telesnej, ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@neway - stále ma dojíma keď ma niekto osloví menom