@barky vyjedať čokolády a pozerať rozprávky môžeš aj so mnou!!
ja som ti tu miliónkrát napísala, že ťa ľúbim! so mnou je všetko v poriadku! vieš on mi napíše a zaujíma sa o mňa. Ty mi napíšeš raz za rok! sa mi viacej venuj!
ale aby si vedel, že ťa ľúbim tak aj tebe vymyslím nejaký darček!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Až je to čudné v mojom prípade.
a tebe, @ohavnost gratulujem
Sa mi zda, ze zamilovanost je domenov nactiletych
kto je @nixxina ?? a prečo je do teba zamilovaná??? to mám akože konkurenciu??? toto sa mi nepáči!
skús mi byť neverný a zabijem ťa!
v priebehu týždňa má byť darček!
@n0win0u vsak 12 su fajne aspon mam s kym vyjedat cokolady a pozerat rozpravky
@greyness ty ma neser koho som napisla ze lubim?! ale vidim ze z tvojej strany je zle volaco ked tuto nowe ides davat darceky a mne nic
joj tak ok, som zabudol asi
@barky inac to je pravda u teba xDD nowa ste darcek, vypytav som si ho slusne a solidne
ja som ti tu miliónkrát napísala, že ťa ľúbim! so mnou je všetko v poriadku! vieš on mi napíše a zaujíma sa o mňa. Ty mi napíšeš raz za rok! sa mi viacej venuj!
ale aby si vedel, že ťa ľúbim tak aj tebe vymyslím nejaký darček!
simonka moja to je tak ked som pracovne vytazeny
@greyness uz ti ho vyrabam
žijeme len raz a chceme byť trápni
@n0win0u radšej mi to píš na fejsbúčiku lebo niekto ťa tu rozdissuje!!
uhm, dikes xenn
@barky ta baba este nevie, ze smrdis co ? D
neviem čo si zač a popravde ma to ani nezaujíma ale znieš ako ohrdnutá kráska teba ako prvú oklamal, čo??? to vieš...jebnuté dievčatká sa ľahko klamú
@barky to čo si si zavesil na krk???
teraz som zacala rozmyslat ja co si to on zavesil na krk po tych vsetkych vykvetoch co mal nevynikas z priemeru
uz vidim petra jak sa ujebava za kompom
ha-ha-hi-hi. To vieš som podpriemer
Je to pre mňa príliš kontraproduktívne