Mam termin na modernu buduci stvrtok a neviem sa dockat 22 dni od toho dna, kedy konecne nebudem nonstop muset riesit testy!!
Dnes ma nepustili do fitka lebo moj antigenovy test mal 48 hodin a 14 minut co som si neuvedomila, tak som musela stravit hodinu a pol ziskavanim dalsieho antigenoveho testu aj ked dnes rano som robila PCR ktoreho vysledok bude vecer akoze lepsie nez ked bolo vsetko zavrete ale bude to taka sloboda ked nebudem stale musiet kalkulovat ci mi vychadza platnost testu
Bude, len neviem kedy.. Keď sa dostanem na rad jedine. Ale pozitívum je, že už asi berú okolo 35 ročných, lebo moje sestry idú obe zajtra. No takže už k 28 ročným nie je tak ďaleko.
Nie. Prekonal som, stretavam sa s tym a dycham to kazdy den, a ti co sa teraz ockuju budu musiet absolvovat ockovanie kazdu sezonu, lebo bohuzial, tak ako pri chripke sa virus meni a imunita po ockovani trva tak pol roka.
Včera akurat druhou dávkou Pfizer
Zatiaľ nemám iné vedľajšie účinky, než malicku bolesť v mieste vpichu
A Pri prvej som mala miernu bolesť ruky asi dva dni
@hellium@12 z finančného hľadiska by som očkovanie nechal len pre rizikové skupiny - diabetici, onkologickí pacienti, dôchodcovia, imunokompromitovaní pacienti a pod. Už veľmi dobre vieme, ktorí ľudia zomierajú najviac, takže by som to riešil cielene. Tak isto ako testovanie - iba cielene. Celoplošné bol nezmysel a jeho účinok neznámy.
Cakam na ockovanie a potom asi zacnem planovat trip na Island
Ale radsej by som bol keby sa 2 moje babky daju ockovat, dedo je safe a aj sa mu to zislo, ked bol 2 dni s inym covid pacientom na rovnakej izbe v nemocnici o ktorom nevedeli.
@yoss@14 Najprv je potrebné dostať situáciu na takú úroveň, aby nám znova nezačali kolabovať nemocnice - lebo to nemá dopad len na tých najzraniteľnejších. Jediná možnosť je práve očkovanie. Tým, či to je finančne výhodné sa budeme zaoberať potom.
Čím viac ľudí sa v krátkom období zaočkuje,tým je menší priestor na nové mutácie. Keďže lockdown sa dlhodobo udržať nedá, ide leto a hranice sa otvárajú, je isté, že na jeseň to tu máme znova. To, ako veľmi zlé to bude vieme ovplyvniť práve teraz.
Súhlasím, celoplošné testovanie nepresnými testami je vyhadzovanie peňazí, nabalilo sa na ňom veľa firiem a len verím, že sa z toho vláda poučila. Lenže teraz je to ľahké konštatovať,keď čísla klesajú. Ktovie ako by to bez testovania dopadlo.
@szyzygi@17 tak ešte stále len tá minimálna bolesť v mieste vpichu
A to som už 22h po druhej dávke
Uvidíme, či sa to nejak rozvinie a ak nie, tak jasne že som/budem happy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dnes ma nepustili do fitka lebo moj antigenovy test mal 48 hodin a 14 minut co som si neuvedomila, tak som musela stravit hodinu a pol ziskavanim dalsieho antigenoveho testu aj ked dnes rano som robila PCR ktoreho vysledok bude vecer akoze lepsie nez ked bolo vsetko zavrete ale bude to taka sloboda ked nebudem stale musiet kalkulovat ci mi vychadza platnost testu
Zatiaľ nemám iné vedľajšie účinky, než malicku bolesť v mieste vpichu
A Pri prvej som mala miernu bolesť ruky asi dva dni
Ale radsej by som bol keby sa 2 moje babky daju ockovat, dedo je safe a aj sa mu to zislo, ked bol 2 dni s inym covid pacientom na rovnakej izbe v nemocnici o ktorom nevedeli.
Čím viac ľudí sa v krátkom období zaočkuje,tým je menší priestor na nové mutácie. Keďže lockdown sa dlhodobo udržať nedá, ide leto a hranice sa otvárajú, je isté, že na jeseň to tu máme znova. To, ako veľmi zlé to bude vieme ovplyvniť práve teraz.
Súhlasím, celoplošné testovanie nepresnými testami je vyhadzovanie peňazí, nabalilo sa na ňom veľa firiem a len verím, že sa z toho vláda poučila. Lenže teraz je to ľahké konštatovať,keď čísla klesajú. Ktovie ako by to bez testovania dopadlo.
A to som už 22h po druhej dávke
Uvidíme, či sa to nejak rozvinie a ak nie, tak jasne že som/budem happy
A vďaka, si zlatý