som rada samostatna jednotka, ked nemusim byt ani jedno z toho
a inak ak niekto chce, aby som bola dominantna, alebo submisivna, tak sa ho snazim zbavit
@slackerbitch Ja som babe nedal nikdy návrh nech mi ukáže ťavie kopýtko, že to nevydržím a potrebujem si na tom dobre vybrnkať ...a ani zo srandy by som toto nenapísal babe, nech už by som mal akokoľvek silno chuť na sex ...ja som taký ako každý ostatný, nemám odpor k sexu, viem že sex je príjemný, ale viem stále čo sa zas patrí a nie som neslušný k babe a ani nechcem byť ...a ja sarkazmus nemám rád, s tým nech na mňa nikto nejde..
@kerrang ale prosim ta ona ti tam nevypisovala ze sa ide na tvojej fotke spravit alebo co tak co teraz splietas.. a pod mayben fotkou si pisal nech baby poslu foto ako sa oholili, takze dalej nejdem ani rozoberat toto..
@slackerbitch tak ale načo mi to píše?! ...no a to tu nie som ako jediný kto si tu nemôže občas aj zasrandovať? ...hocikto si posranduje, ale mne to budeš všetko vyťahovať tu ...ako chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a inak ak niekto chce, aby som bola dominantna, alebo submisivna, tak sa ho snazim zbavit