a tak isto ako madarske nazi kokotiny nemam rad ani pesnicky a nazory napriklad tej skupiny z @22 a vlasnte ludi na celom svete ktory uznavaju taketo veci
Nie, ďakujem, nechcem aby moje deti hovorili po Mordorsky.
Spravte si Veľký Mordor s Rumunskom. Tam paprika rastie lepšie.
Maďari čo majú tak nízky fórint či ako sa tá ich primitívna mena volá že kurz je pomaly ako vo filme Eurotrip (tí čo ho videli pochopia ) chcú niečo obnovovať? Keď príde najbližšia veľká voda dolu Dunajom, otvoríme Gabčíkovo a celú Budapešť aj s paprikou spláchneme do rumunska.
a k tomu raz dojde @ujrend podla mna je to tak ze kym na vas robili slovaci tak ste stavali hrady a zamky,a teraz ked musite na seba robit sami ste v takej ekonomickej pici ze za par desiatok rokov ku vam nabehneme ako investori a budete makat vy na nas
a potom naplujem na 20 Euro pricapim ti ich na celo a vycistis mi topanky..
@turul aj ty .... a v @36pises ci mu to neni blbe no a tebe a tvojmu kamaratovi (ked teda nieste jedna osoba) nieje blbe pisat taketo picoviny o tom ako chcete ovladnut Slovensko ?
@turul ...a byť na komunitnej stránke iného štátu bez toho aby som vedel normálne komunikovať v jeho jazyku, pridávať na ňu zaprvé jebnuté, zadruhé vyslovene čisto provokatívne a zatretie daný štát urážajúce diskusie je v poriadku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
hlupi podany
a tak isto ako madarske nazi kokotiny nemam rad ani pesnicky a nazory napriklad tej skupiny z @22 a vlasnte ludi na celom svete ktory uznavaju taketo veci
te faszfej
Spravte si Veľký Mordor s Rumunskom. Tam paprika rastie lepšie.
Maďari čo majú tak nízky fórint či ako sa tá ich primitívna mena volá že kurz je pomaly ako vo filme Eurotrip (tí čo ho videli pochopia ) chcú niečo obnovovať? Keď príde najbližšia veľká voda dolu Dunajom, otvoríme Gabčíkovo a celú Budapešť aj s paprikou spláchneme do rumunska.
a k tomu raz dojde @ujrend podla mna je to tak ze kym na vas robili slovaci tak ste stavali hrady a zamky,a teraz ked musite na seba robit sami ste v takej ekonomickej pici ze za par desiatok rokov ku vam nabehneme ako investori a budete makat vy na nas
a potom naplujem na 20 Euro pricapim ti ich na celo a vycistis mi topanky..
Inač admin sa už našiel či ho zasnežilo?
Ale, pri jednom s komentujucich mi konečne napadol ten orol madarsky čo som sa ti snažila povedat
Kvôli takým debilom vykastrovaným je stále medzi Slovákmi a Maďarmi neznášanlivosť........zakopte sa prosím niekde veľmi hlboko pod zem, prosím.....