@krutafunebracka ja nechapem ako to ze ta to este stale bavi... ja viem ze mas vyjadrovat svoj nazor ale tak uz to je TRAPNE moj nazor (ENG klavesnica FTW xD )
@andulili a tak celkom sa to tu chytilo aj tak asi tych ludi bavi raz do dvoch mesiacov stale odpovedat na tu istu otazku tak mne to nevadi, zvysujem si reputaciu
ja mam ine svoje veci... ani nemam cas na taaketo picoviny... sak to je len strata casu... co sa da vyuzit aj ovela lepsie...
a teraz ste sa vsetci vyfarbili!!! kus ma clovek iny nazr ako @krutafunebracka a uz sa musia do nej navazat... niekde asi davnejsie som cital diskusiu o inakosti.. pisali ste tam ze udi inych ako ostatni respekujete alebo je vam to jedno aky ma clovek nazor... ale tu vidim ze nic len klamete a klamete az sa vam z hlavy kuri!! proste tolerantni ste ked sa vam to hodi a to je priznak cisteho kurevstva z vasej strany!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.birdz.sk/forum/si-zalube...
» www.birdz.sk/forum/ste-teraz...
» www.birdz.sk/forum/ste-prave...
ja viem že to je o niečom čo sa stále meni, ale...
@andulili a tak celkom sa to tu chytilo aj tak asi tych ludi bavi raz do dvoch mesiacov stale odpovedat na tu istu otazku tak mne to nevadi, zvysujem si reputaciu
a teraz ste sa vsetci vyfarbili!!! kus ma clovek iny nazr ako @krutafunebracka a uz sa musia do nej navazat... niekde asi davnejsie som cital diskusiu o inakosti.. pisali ste tam ze udi inych ako ostatni respekujete alebo je vam to jedno aky ma clovek nazor... ale tu vidim ze nic len klamete a klamete az sa vam z hlavy kuri!! proste tolerantni ste ked sa vam to hodi a to je priznak cisteho kurevstva z vasej strany!