Otázka je už položená. Môže sa jednať o čokoľvek: mince, plechovky, známky, plyšáky...
Ja napríklad zbieram plastové vrchnáčiky od jogurtov.
Ak niečo zbierate, ako dlho?
Zbieram haraburdie ktorym pomaly zapratavam nielen svoju izbu ale aj frajerovu a on ma na to bohvie preco nervy
Ale podla mna kym nezbieram aj potraviny 10 rokov po zaruke a 20 rocne zosmradnute kremiky ako moja mamka, je vsetko ok
Zbieram výroky ľudí, ktorých poznám a boli adresované priamo mne, alebo nepoznám, ale aj tak mi ich slová nejakým spôsobom niečo dali do života, prípadne som sa v nich našiel.
Čiže zbieram slová, ktoré pre mňa niečo znamenajú. : )
skor ako mensi som zbieral tie nalepky na trojuholnikovych/stvorcovych syroch a mam uz ich hodne ale nevenujem sa tomu uz nejak moc od 15ich, len okrajovo
fuuu kedysi vselijake blbosti ako anjelikov, sviecky, plysakov, kamene, ozdobky, privesky, blbosti... priebezne sa toho zbavujem uz nemam skoro nic bo sa zbavujem aj svojich osobnych veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale podla mna kym nezbieram aj potraviny 10 rokov po zaruke a 20 rocne zosmradnute kremiky ako moja mamka, je vsetko ok
Čiže zbieram slová, ktoré pre mňa niečo znamenajú. : )