no to zalezi ze na koho ziarlim ak si napr moja naj kamoska najde inu kamosku koli ktorej si ma nevsima tak to som ziarliva a riadne !! ae ked som mala xalana on mal stasne vela kamaratok bab s ktorimi chodil von to mi vobec nevadilo
ja som veľmi, lebo z nejakého neznámeho dôvodu , keď je niekde 100 chalanov a 1 baba, tak tá jedna baba sa začne lepiť zrovna na môjho frajera (jeden z tých 100 menovaných). Buď mu začne niečo rozprávať do uška, alebo si k nemu sadne, ľahne...to je jedno, ale som z toho otrávená. Frajer je zdržanlivý , našťastie, nie je to typ sukničkára a pred babami skôr prchá...
No aj ja som velmiii ziarlivy, ale zase nemam byt na koho nakolko druhu polovicku teraz nemam Sice pravda ked o daku bojujem tiez ziarlim na dost vela nepodstatnych veci
Keď žiarliš tak miluješ .. Len s tou žiarlivosťou to netreba nikdy preháňať, lebo to môže začať byť pre toho druhého neznesiteľné a začnú hádky ... Takže žiarli ale s mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale keby som bola,nemala by som frajera 850 km ďaleko...