na stvcke bude ze? pochybujem ze by sa v komercnej tv uplatnil.obcas som tie diskusie pozerala, niekedy to boli zaujimave temy. ale na neho ako osobu som alergicka, ten jeho sposob rozpravania ach
hej no , to je byvaly spoluziak mojho otca vraj a sme pozeravali to pod lampou a celkom dobre to bolo, najma ze su tam nazory vzdelanych ludi a nie nejakych peroxidovych moderatoriek... ma to aj nejaku vzdelavaciu hodnotu
otázka je, koľko tam vydrží, priemerný Slovák si radšej pozrie novú sériu Paneláku alebo Kobry 11, ako by mal sledovať niečo nad čím treba premýšľať. bodaj by som sa mýlil
Niekedy mi to pride prilis nudna...ale je zaujimave vidiet ho znovu..ma dobry pohlad na svet a v dobre komercie je to fakt super vidiet ho tam...a + zive kvety...supeeer
@22 ja si pozriem rovnako rada Panelák aj Pod lampou.Nemôžeš pozerať v telke stále len niečo nad čím sa musíš zamýšľať a neverím,že to niekto robí.Treba sa aj zabaviť,odreagovať a jednoducho nepremýšľať.
takže tak
náš profák na strednej Hríba strašne žral,vždy nám rozprával aké témy preberal a vždy sa pýtal kto to tiež pozeral a možno kvôli tomu to pár ľudí z našej bývalej triedy začalo pozerávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
to je típek
A má tvoja mozgovňa akurátny aerodynamický tvar vyhovujúci súčasným euroštandardom?
takže tak
náš profák na strednej Hríba strašne žral,vždy nám rozprával aké témy preberal a vždy sa pýtal kto to tiež pozeral a možno kvôli tomu to pár ľudí z našej bývalej triedy začalo pozerávať
Samozrejme, že človek sa musí aj zabaviť a sledovať nejaké ľahšie a zábavné programy ...
Čo ale mne osobne stále neobjasňuje prečo niekto pozerá panelák ...