Zvyknete si stlať? Pretože ja som asi stratený prípad, čo sa týka udržiavania poriadku okolo seba Keď som bola decko plachta bola vždycky jak obrus a na posteli nebolo jediné smietko a teraz je všetko posteľné prádlo skopané do guče na jednej strane
vzdy ked vstanem sa prezlecem z nocnej kosele do ineho oblecenia, koselu dam do skrine, perinu su upracem a cez postel prehodim denny prehoz alebo ako to nazvat a v noci si to zas vsetko usteliem na spanok
tiež keď som bola mladšia som si každý deň stlala udržiavala som sterilný poriadok v celej izbe aj v iných miestnostiach a s vekom sa mi veľmi zhoršuje...takže si steliem fakt len málokedy
Nie casto, napr. perie sa nici a v miestnosti je viac prachu, na druhej strane sa zas perie ubija a tazsie sa zbavuje napr. vlhkosti. Takze s mierou. Oblecenie, ktore som mal na sebe nikdy nedavam do skrine/satnika bez toho aby nepreslo pranim a nebolo uplne suche.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak neni z toho nijaká guča, bordel okolo nemám, jak ráno vstanem tak si večer pekne ľahnem
a trochu sa za to hanbím, no čo už
ale doma vobec, nepamatam si kedy som naposledy ustlala
» www.myprivateboutique.sk/...
..ale stojí to za to - trvá to len minútu a potom večer je o to väčšie potešenie ľahnúť si..
» www.myprivateboutique.sk/...