jednotku som videl dvojku nie...ten film nebol az taka romanticka sracka ako som cakal...ale je to film skor pre baby...ved kazda druha ma na pokeci album s fotkami z tohto filmu...co je podla mna dost trapne ale ich vec
úplný súhlas s Oliverboy... v Step up bola o dosť lepšia story, taká viac rozvinutá a malo to hlbšiu pointu... a The streets bola jednoznačne o tanci... malo to aj určitú dejovú líniu, ale v popredí bol tanec... a myslím si, že tak dobrý ako bol channing tak bol aj hoffman...
jednotka mala zmysel aky taky - ze jeden sa od druheho ucili, dvojka, len ze "rob to co vies najlepsie ako vies a dobre bude a nebudes sa musiet nic ine nove ucit" ale tanecne boli skvele oba (kedze ja na streetdance bars niesom, tak sa mi tanecne o trosku viac pacila jednotka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Step Up 1:viac- menej som to prespala
Step Up 2: po prvých 15-20 minútach som šla radšej triednej pomáhať do kabinetu so zošitmi.
takže tak
presne tak,strata času
jednotka mala zmysel aky taky - ze jeden sa od druheho ucili, dvojka, len ze "rob to co vies najlepsie ako vies a dobre bude a nebudes sa musiet nic ine nove ucit" ale tanecne boli skvele oba (kedze ja na streetdance bars niesom, tak sa mi tanecne o trosku viac pacila jednotka)