lool ja to mam uz tak nacvicene, ze len kuknem a HNED to vidim. nemusim ani zaostrovat, moze mi byt zima, mozem sa pri tom bavit s kamosmi, mozem aj bezat a pocas toho to pozerat. a tiez mam okuliare. chce to len trening a trpezlivost a pojde to, neboj. vies sa pozriet na prst tak, aby si ho videla 2ojmo? tak taky pohlad pouzi aj na ten shit
skusaj najskor co najjednoduchsie, ja som sa to naucil z takej detskej Disney knizky kde boli poskryvane rozpravkove postavicky Potom uz lahko projde "prekuknut" aj tazsie.
proste kukaj pred seba a prides na to ..........ale nesustred sa na to co robis ......ked sa sustredis mozog podvedome zabranuje svalom v oku "vybocit" z prirodzenej pozicie a neuvidis nic......
to su tie 3d obrazky?...ja to robim tak, ze najskor zaskulim a zaroven sa pozeram ako keby nie na obrazok ale na nieco fiktivne pred nim. Na tejto technike nesedi akurat to, ze mne ten obrazok sice ukaze 3d ale nie smerom ku mne ale odomna a preto mam obcas problem rozpoznat co tamm vlastne je...kamaratka to robi technikou pozerat za to a jej to zobrazuje normalne...ale neachapem jaj jej to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nejak tak. malo by to fungovat