Dnes v noci som sa trošku ožral, ráno som išiel s jednym týpkom z podniku do kasína chlastať. Bol nadržaný a chcel si zaplatiť šťetku a otravoval ma s tým. Nemal peniaze ja mám dosť tak som mu požičal 100 EURO že nech mi dá občiansky.
Ukazoval mi na zafo za ktorou ide. V podnapoitom stave som si nejako zle uložil jeho číslo neviem ho totiž nájsť v telefóne. Volal som aj štetke vraj už je hotový a že sa mi nevedel dovolať lebo nemá kredit. No a teraz neviem čo je s ním ja mu zavolať neviem lebo nemám naňho číslo takže sa spolieham na to že mi zavolá on keď bude mať kredit. Ale keby náhodou nezavolal? Ako ho nájdem podľa občianskeho? Našiel som ho podľa mena na FB a pridal som si ho ale neviem no...
Choď na tú adresu, a ak tam uvidíš dáku jeho mamu, oca, sestru, ženu, dieťa, tak oni ti dajú číslo .... Ale tak keď si z NR, tak sa ti asi ani nechce moc jebať do BB, či?
@rici135 ja som z BA no neviem neviem 100 euro zase neni tak velky peniaz aby som sa koli tomu jebal na stredne slovensko ked ani neviem ci tam niekoho najdem.
Omfg, kolko mas este promile ? Ved na obcianskom je adresa. Teraz som si spomenul ako som bol ja za stetkou a vypytala si odomna obciansky ( ci mam 18+ ) a mal som 21 ***
@xy12345 ja viem ale adresa mi je na dve veci ked on je z BB a ja z BA, okrem toho pracuje v NR za tie peniaze mi zase neoplati ist na stredne slovensko.
@Jurito ved ja viem, bol som opity a neuvedomil som si to.
Otazka je ako ho najst podla obcianskeho, ked pojdem na policiu vedia mi dat jeho telefon? Neviem ci to ma zmysel koli par euram zase 100 euro neni taky velky peniaz. Aj ked radsejh by som ich dostal spat.
To si dal cudziemu cloveku ? Wtf . Ja ze to bol kamarat . ja neviem ako by si ho chcel podla op vystopovat ... Ako si to predstavujes , ved policia nemoze len tak poskytovat akekolvek osobne udaje- zakon o ochrane o. Udajov ... Ved mu zavolaj a ked ti ich neposle chod k nemu domov. Ty budes asi nejaky podnikatel ked je pre teba 100€ par ,ze ? ...@xxar3s
Za nový občiansky záplati 33 eur za kolok v prípade že ich ide o prvú stratu čiže za my oplatí skôr nový vybaviť, na políciu ísť nemôžeš lebo im nedokážeš ze ti niečo dlží iba tí zoberú jeho občiansky, napadá ma že možno to je jeho starý občiansky a ona s tebu vybabral
@xxar3s s peniazmi ocividne problem mas, ak riesis 100 eur. Resp. nie je to tak ze s nimi problem nemas i ked.. 100 eur moze byt pre niekoho velka ciastka.. Jednoduchsie mi pride odniest obciansky na policiu a adios..
podľa mňa ta štetka je jeho komplicka a takto odrbávaju s prepáčením naivných brmbaľov o peniaze...
zabudni na peniaze a občianský hoď do hajzla...
možno aj ten občaňák bol falošný, poliši by síce spýsali zápisnicu a je tu jedna vec ešte, čo ak ho hľadajú a je to známa firma - hajzel jeden...
takže by som to riskol a išiel na fízlicu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@xy12345 ja viem ale adresa mi je na dve veci ked on je z BB a ja z BA, okrem toho pracuje v NR za tie peniaze mi zase neoplati ist na stredne slovensko.
@Jurito ved ja viem, bol som opity a neuvedomil som si to.
Otazka je ako ho najst podla obcianskeho, ked pojdem na policiu vedia mi dat jeho telefon? Neviem ci to ma zmysel koli par euram zase 100 euro neni taky velky peniaz. Aj ked radsejh by som ich dostal spat.
zabudni na peniaze a občianský hoď do hajzla...
možno aj ten občaňák bol falošný, poliši by síce spýsali zápisnicu a je tu jedna vec ešte, čo ak ho hľadajú a je to známa firma - hajzel jeden...
takže by som to riskol a išiel na fízlicu...