Kedže som vo fáze, keď čochvíľa treba odovzdať záverečné práce, tak ma celkom zaujíma ako ste na tom vy. Koľko času Vám ostáva a či ste už začali.
Pochopiteľne, anketa vznikla preto, aby som upokojila svoje rozbúrené svedomie, že sú ľudia, ktorí sú na tom podobne ako ja, teda 2 mesiace do konca a nemám ani riadok nie je to na smiech, ja viem.
@jackskellington ja som bola spokojná s mojou 33 stranovou teóriou, ale moja pani školiteľka nie tak teraz sa už tretí deň snažím prinútiť písať ju tak, ona chce, ale mne sa nechce no ale dúfam, že výskum a všetko okolo toho za 2 mesiace dám proste musím!
@ciernaruzicka tak ja dúfam, že za tie 2 mesiace dám všetko ako ani mne by sa nechcelo človek si myslí, že má všetko dobré a niekto ho zruší, to je nanič priveľké rozdiely sú v tom, čo máš a v tom, čo chce ona? celé to treba prerobiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pochopiteľne, anketa vznikla preto, aby som upokojila svoje rozbúrené svedomie, že sú ľudia, ktorí sú na tom podobne ako ja, teda 2 mesiace do konca a nemám ani riadok nie je to na smiech, ja viem.
a určite to tak bude i o rok