@romanzkrajinyx v tom rebricku su umelci a nie zabavaci. ani madona tam nie je ak si si nevsimol. okrem toho ten rebricek je 4 roky stary takze asi tazko tam moze byt
chýbajú tam Marlene Dietrichová a Edith Piaf, jedna z najväčších speváčok svojej doby. A čo je čudné, nie sú tam ani operní speváci. 21. storočí sa už asi operný spev nepovažuje za spev
@trtken no možno preto že ako sa mi zdá to nie je rebríček všetkých čias, ale rebríček minulého storočia a hlavne rockových(semtam bluesových) spevákov
@bubblebobble Gaga vie narozdiel od Madonny vynikajúco spievať.
@trtken ten rebríček robí magazín Rolling Stone, ktorý sa špecializuje na populárnu hudobnú scénu. prečo by tam mali byť operní speváci, ktorí sú z umeleckej scény?
Rolling Stone skladá svoje rebríčky na základe neznámych podkladov a umiestňuje niektorých hudobníkov na nepochopiteľné miesta. Osobne ich už neberiem vážne.
@grietusha nejak si ma stale nepresvedčila. Ako OK ja beriem, že určité kvality má ale stále to nie je ono. Napr. jej zatiaľ posledný album bol fajn ale strašne priemerný. Stále mám pocit, že niekoho kopíruje...
@grietusha áno sú...ale to som si pomyslel, že to nemôžu myslieť celkom vážne tak skôr v chronologicko časovom usporiadaní by to ešte...potom darmo, Aretha Franklin je naj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a som ja slepa alebo tam chyba STING?
@myschka hej a hlavne, ze Mary J Blige je na stom mieste lebo s nim spolupracovala
idem očekovať prvé miesto, aby som sa úplne rozčuľoval
@trtken ten rebríček robí magazín Rolling Stone, ktorý sa špecializuje na populárnu hudobnú scénu. prečo by tam mali byť operní speváci, ktorí sú z umeleckej scény?
@lubobs stovka najlepších, ale aj tam sú niektorí lepší ako tí iní! prečo inak majú poradie, hááá?