1. čoho všetkého sa chceš vzdať už si napísala, ale:
2. ako presne sa plánuješ vzdať v 14tich rodiny a školy?
3. prečo presne sa musíš kvôli nemu vzdať rodiny a školy?
4. čo sú tie tri bodky za tým "rodiny, školy..."?
5. tiež sa mi zdá že totálne hysterčíš pretože máš napozeraných hrozne veľa telenoviel, a v skutočnosti sa nemusíš "vzdať" ničoho, len ti strašne dobre znie že "ľúbim ťa tak že som sa kvôli tebe vzdala všetkého!", ale ver tomu že všetkým ostatným to znie strašne smiešne a trápne (nič v zlom, len konštatovanie faktu)
odpovedaj na jednotlivé body prosím, nenechaj sa tým piatym odradiť, lebo by ma fakt hrozne zaujímala tvoja motivácia prečo si to takto povedala.
vzdať sa školy? v 14tich? ťa vezme sociálka a pôjdeš leštiť mreže na polepšáku jedine. Rodičia budú náramne šťastný, že ich 14 ročná dcéra robí kraviny a ničí si život. .
máš ešte celý život pred sebou. nájdeš a spoznáš chalanov vo svojom okolí, ktorí ťa budú mať radi, a nebudeš sa musieť ničoho kvôli ním vzdávať.
ako prepáč, že sa smejem...len ...je to dosť odveci... my totiž netušíme, aká je tvoja situácia a čoho sa máš kvôli nemu vzdať ..atď. ....keď si chceš vylievať srdce, tak radšej napíš blog a ak chceš radu, tak bližšie popíš o čo ide...bo takto ti nik nepomôže.
panebože ..dievča,niee ! ak nie si fake,tak ani len nech ti toto nenapdne druhýkrát,že vzdať toho ,čo píšeš...bože..naozaj ťa ospravedlnuej len tvoj vek ..hm ..a ja som sa v 14 hrávala s bábikami
necital som moc komenty nadomnou takze sa ta spytam , akoze byvate od seba daleko alebo tvojim rodicom sa nepaci ? alebo kde je problem ked sa chces vsetkeho vzdat kvoli nemu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
omg (ROFL)
made my day, hned sa bude lepsie robit a nemusim sa vzdat vsetkeho
vies kolko je chlapov na svete?? si este podla mna este mlada na to aby si sa vsetkeho vzdavala..
K veci... Kvôli chalanovi v tvojom veku sa neoplatí vzdať sa ani obeda
1. čoho všetkého sa chceš vzdať už si napísala, ale:
2. ako presne sa plánuješ vzdať v 14tich rodiny a školy?
3. prečo presne sa musíš kvôli nemu vzdať rodiny a školy?
4. čo sú tie tri bodky za tým "rodiny, školy..."?
5. tiež sa mi zdá že totálne hysterčíš pretože máš napozeraných hrozne veľa telenoviel, a v skutočnosti sa nemusíš "vzdať" ničoho, len ti strašne dobre znie že "ľúbim ťa tak že som sa kvôli tebe vzdala všetkého!", ale ver tomu že všetkým ostatným to znie strašne smiešne a trápne (nič v zlom, len konštatovanie faktu)
odpovedaj na jednotlivé body prosím, nenechaj sa tým piatym odradiť, lebo by ma fakt hrozne zaujímala tvoja motivácia prečo si to takto povedala.
máš ešte celý život pred sebou. nájdeš a spoznáš chalanov vo svojom okolí, ktorí ťa budú mať radi, a nebudeš sa musieť ničoho kvôli ním vzdávať.
Tak trocha premýšľaj aj nad sebou a budúcnosťou.
A k veci fóru...
ako prepáč, že sa smejem...len ...je to dosť odveci... my totiž netušíme, aká je tvoja situácia a čoho sa máš kvôli nemu vzdať ..atď. ....keď si chceš vylievať srdce, tak radšej napíš blog a ak chceš radu, tak bližšie popíš o čo ide...bo takto ti nik nepomôže.
viem je to kruté smiať sa na debilite ľudí ale ja si nemôžem pomôcť